Ειδήσεις και Νέα

Ο Π.Ο.Υ. βλέπει την έξοδο της Ευρώπης από την Πανδημία, το τέλος είναι ορατό.

Τρεις παράγοντες δίνουν στην Ευρώπη ελπίδα για την καταπολέμηση του ιού, εξήγησε ο περιφερειακός διευθυντής του ΠΟΥ για την Ευρώπη, Hans Kluge: ο μεγάλος αριθμός εμβολιασμών, οι φυσικοί ανοσία και το τέλος του χειμώνα που πλησιάζει και η χαμηλότερη σοβαρότητα της της παραλλαγής ”Ο”.

«Θα πρέπει να λάβουμε αυτή την περίοδο ως «κατάπαυση του πυρός». Για την πιθανή χαλάρωση, ο Κλούγκε προειδοποίησε: «Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία». Οποιαδήποτε ανάπαυλα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως για να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να επιστρέψουν σε άλλες κρίσιμες λειτουργίες υγείας.

Έκανε έκκληση να διανεμηθούν τα διαθέσιμα εμβόλια σε όλες τις χώρες: «Ας είναι το 2022 η χρονιά της δικαιοσύνης των εμβολίων».

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi