Αθλητισμός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε στην αρχή, όμως τελικά κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Ο Στέφανος μετά το πέρας της αναμέτρησης, στις δηλώσεις του στην κάμερα, ανέφερε πως ο Σοκ του έκανε δύσκολη τη ζωή, αλλά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

«Τα δώσαμε όλα και οι δύο στο ματς. Ημουν πίσω στο tie break και προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος. Ο Τζακ έπαιζε εκπληκτικά σε ορισμένα σημεία και έπρεπε να παίξω εξαιρετικά για να κρατήσω την αισιοδοξία μου. Θετικό είναι το ότι έπαιξα επιθετικά και κράτησα την ψυχραιμία του, βγαίνοντας μπροστά. Ηταν επική μάχη γιατί είχε εξαιρετικό forehand σήμερα, αλλά με υπομονή πήρα αυτό που ήθελα. Το τέλος του αγώνα ήταν δύσκολο, αλλά το ότι κέρδισα είναι πολύ σημαντικό. Κάθε αρχή είναι δύσκολη, ωστόσο ο στόχος μου ήταν να κρατήσω τα θετικά στοιχεία» ανέφερε το Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi