Κοινωνία Κόσμος

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο «δρόμος» της κεταμίνης – Στα ίχνη συνεργού η Αστυνομία;

Παρότι τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε «ηλεκτρονική διαδρομή» της κεταμίνης, της ουσίας που έστειλε στον άλλο κόσμο την 9χρονη Τζωρτζίνα, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δεν αρκείται μόνο στην ανωτέρω εκδοχή και αναζήτηση, κι ας είναι η επικρατέστερη.

Οι άνδρες του ενεργούν με κάθε μυστικότητα και έχουν «σαρώσει» τις φαρμακαποθήκες όπως και άλλα σημεία πώλησης όπου θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί παράνομα την κεταμίνη.

Περισσότερη έμφαση δίδεται σε μια «συνεργασία» που θα μπορούσε να έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο έχει σχέση με …«ουσίες και… οινοπνεύματα», κατά το γνωστό τραγούδι!

Στην Αστυνομία έχουν περιέλθει πληροφορίες για το άτομο αυτό, που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί. Από το άνοιγμα των 8 κινητών της Ρούλας, αλλά και από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αποκαλυφθεί κάποιος «συνδυασμός» που θα φέρει στο φως τον τρόπο που έφθασε στα χέρια της η κεταμίνη, αν βέβαια δεν είναι κάποιος άλλος εκείνος που πιθανώς διοχέτευσε τη θανατηφόρο ουσία στον οργανισμό της κόρης της.

Οι εξελίξεις, πάντως, επισπεύδονται, αφού η 18η ανακρίτρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας έδωσε χθες εντολή για εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας, που «πήρε» μαζί της στην τελευταία της κατοικία και το τάμπλετ της. Το γεγονός ότι δόθηκε τελικά εντολή για εκταφή σημαίνει ότι «κάτι» υποψιάζεται η δικαστική λειτουργός, που καθιστά αναγκαία την εκταφή. «Κάτι» που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου είτε με τον συγγενή της, είτε με κάποιον άλλο τρόπο και ήθελε να ενταφιασθεί για να εξαφανισθούν τυχόν ηλεκτρονικά ίχνη…

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi