Αθλητισμός

Σοκ για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα.

Σοκ έχει στον κόσμο του ποδοσφαίρου καθώς ο Μίνο Ραϊόλα, ένας απ’ τους γνωστότερους μάνατζερ ποδοσφαιριστών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών έχοντας νοσηλευτεί από τον περασμένο Ιανουάριο με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες.

Ο Ραϊόλα υπήρξε ένας μεγαλομάνατζερ, απ’ τους διασημότερους στο ποδόσφαιρο, που είχε στο πελατολόγιό του ορισμένους απ’ τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο όπως οι Ζλάταν ΙμπραΐμοβιτςΠολ ΠογκμπάΈρλινγκ ΧάαλαντΜάριο Μπαλοτέλι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και άλλους. Απ’ την ελληνική αγορά εκπροσωπούσε τον Κώστα Μανωλά.

Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν και πάλι στο επίκεντρο λόγω του Έρλινγκ Χάαλαντ, ενός απ’ τους πιο «καυτούς» παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν και τη Ρεάλ Μαδρίτης να διαπραγματεύονται για τη μεταγραφή του.

Ο εκκεντρικός Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος θεωρείτο πολύ δύσκολος και σκληρός στις διαπραγματεύσεις επιζητώντας πάντοτε ακόμη και περισσότερα απ’ όσα άξιζαν οι πελάτες του, γεννήθηκε στην Ιταλία αλλά μεγάλωσε στην Ολλανδία. Άρχισε να δουλεύει ως πιτσαδόρος, είχε έφεση στις γλώσσες και τελικά κατόρθωσε να γίνει ένας απ’ τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους ατζέντηδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του αγγίζει τα 84,7 εκατομμύρια δολάρια.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi

Μαρία Σακκάρη: Προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells.

e-enimerosi