Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Η Amazon εξαιρεί τους χρήστες Android: Τι πρέπει να κάνετε τώρα.

Μέχρι τώρα, οι κάτοχοι smartphone Android είχαν τη δυνατότητα να κατεβάζουν εύκολα ηλεκτρονικά βιβλία και ηχητικά βιβλία μέσω της εφαρμογής Amazon. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει σύντομα να τελειώσει, όπως αναφέρει η ArsTechnica. Επομένως, οι επιλογές για την αγορά και δανεισμό Kindle eBooks και Audible audio books δεν είναι πλέον δυνατές με άμεση ισχύ.

Οι κάτοχοι ενός Apple iPhone ή iPad έχουν συνηθίσει σε αυτόν τον περιορισμό εδώ και πολύ καιρό. Δεν ήταν δυνατή η λήψη εδώ από το 2011. Εάν θέλετε να κατεβάσετε ένα eBook ή ένα ηχητικό βιβλίο μέσω της εφαρμογής, θα λάβετε μια προειδοποίηση ότι η αγορά μέσω της εφαρμογής δεν είναι πλέον δυνατή. Αντίθετα, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα και στη συνέχεια να αγοράσετε το περιεχόμενο μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Ο νέος περιορισμός για συσκευές Android, ωστόσο, έχει τον ίδιο λόγο με την Apple πριν από μια δεκαετία. Στο φόντο είναι νέες οδηγίες στο Google Play Store. Παρόμοια με τους κατασκευαστές iPhone, η Google θέλει τώρα να λάβει μέτρα κατά των παρόχων που δεν συμμορφώνονται με τους νέους κανόνες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις προμήθειες, οι οποίες είναι γενικά γύρω στο 30 τοις εκατό. Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, δεν είναι πλέον δυνατή η αγορά τραγουδιών και άλμπουμ μέσω της Amazon Music στην εφαρμογή Android. Και εδώ, η Amazon συνιστά να το κάνετε αυτό μέσω του προγράμματος περιήγησης από εδώ και στο εξής.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δορυφόροι της Κίνας, Tiandu-1 και 2 δοκιμάζουν σεληνιακές επικοινωνίες και τεχνολογία πλοήγησης.

e-enimerosi

Ταξιδεύοντας στην εκπαίδευση του μέλλοντος.

e-enimerosi

Ζωντανά η έκλειψη Ηλίου.

e-enimerosi