Ειδήσεις και ΝέαΙστορία Πολιτισμός

Δάκης.

Τη δυσάρεστη είδηση την μέρα εκείνη έκανε γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα η οποία είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του.

«Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας εκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’αγαπω πάντα…για πάντα…πολύ…«Αυτό το καλοκαίρι το περιμέναμε δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια. Αλλ’ όμως δε με ζέστανε ο ήλιος τουγιατί το πέρασα από σένα χώρια…» έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ η οποία βρισκόταν στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα, που η υγεία του πλέον πολύ κλονισμένη.

Έφυγε από τη ζωή ο Δάκης - 1

© Παρέχεται από: gossip-tv.gr

Η υγεία του Δάκη το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί και μάλιστα νοσηλευόταν περίπου μία εβδομάδα σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso».

Έφυγε από τη ζωή ο Δάκης - 2

© Παρέχεται από: gossip-tv.gr

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αν και ο ίδιος εδώ και δύο χρόνια προσπαθούσε να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά εύθραυστη, όπως ο ίδιος δήλωνε και στους συναδέλφους του, που αγωνιούσαν για την κατάστασή του.

Ο Δάκης μέχρι και την τελευταία στιγμή «αγωνίσθηκε» με σθένος, ενώ στο πλευρό του ήταν κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικοί καλοί φίλοι.

«Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Δάκης άφησε την τελευταία του πνοή στα 78 έτη.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Αναγνώστης Πετιμεζάς και η μάχη του Βασιλικού Κορινθίας όπου και έπεσε γενναία μαζί με τον 17 χρονο γιό του Σωτηράκη Πετιμεζά.

Δημήτρης Λίτσας

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi