Ειδήσεις και Νέα

Πανελλήνιες 2022 – ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα στα Μαθηματικά (Άλγεβρα)

Η διαδικασία των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, οπότε και θα έχουν εξεταστεί όλα τα ειδικά μαθήματα.

Γι’ ακόμη μία χρονιά το σύστημα εισαγωγής έχει υποστεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής να εφαρμόζεται για δεύτερη χρονιά και τους νέους συντελεστές βαρύτητας να οδηγούν σε πολλαπλές βαθμολογίες για τον ίδιο υποψήφιο.

Φέτος, δεν υπήρξαν αλλαγές στον ακαδημαϊκό χάρτη, επομένως δεν πρόκειται να υπάρχουν περιορισμοί στο μηχανογραφικό δελτίο, όμως ο «κόφτης» της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής παραμένει, ενώ και οι νέοι συντελεστές θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν κατά τη συμπλήρωση. Τα αποτελέσματα των επιδόσεων αναμένεται να ανακοινωθούν αρχές Ιουλίου, ενώ φέτος για πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν νωρίς τον Αύγουστο οι βάσεις εισαγωγής, αντί για τα τέλη του ίδιου μήνα, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Πανελλήνιες 2022: Το πρόγραμμα 

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (‘Αλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Οι πανελλήνιες ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi