Κοινωνία Κόσμος

Γερμανία-πτήσεις, απειλεί χάους: Το πρώτο μεγάλο αεροδρόμιο της NRW ανακοινώνει μεγάλες ουρές.

Η προσμονή για τις καλοκαιρινές διακοπές αυξάνεται: Αφού οι μεγάλες ουρές στους ελέγχους ασφαλείας στα αεροδρόμια της NRW τις τελευταίες εβδομάδες ήταν σχεδόν τυπικές, τώρα υπάρχουν επίσης τεράστια προβλήματα στην παραλαβή αποσκευών. Το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ το έχει επισημάνει ξανά. Εάν απογειωθείτε από το Ντίσελντορφ ή την Κολωνία/Βόννη αυτό το καλοκαίρι, πρέπει πρώτα να περιμένετε μεγάλους χρόνους αναμονής στους ελέγχους ασφαλείας χειραποσκευών και να φτάσετε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες νωρίτερα για να προλάβετε με κάποιο τρόπο το αεροπλάνο

Τελικά, όλα έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό.

Οι εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την παραλαβή των αποσκευών στο αεροδρόμιο μείωσαν κατά πολύ το προσωπικό κατά τη διάρκεια της περιόδου του κορωνοϊού, λόγω έλλειψης απασχόλησης και τώρα δεν μπορούν να βρουν νέο προσωπικό.

Η διοίκηση του αεροδρομίου του Ντίσελντορφ ζητά συγγνώμη.

Η διεύθυνση του αεροδρομίου στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ ζήτησε εκ των προτέρων συγγνώμη και το κακό είναι, οτι δεν φταίνε στην πραγματικότητα. Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας που έχουν αναθέσει είναι υπεύθυνες για τους ελέγχους ασφαλείας μετά το check-in, ενώ υπάρχουν επίσης πάροχοι υπηρεσιών για την παραλαβή αποσκευών. Το αεροδρόμιο μπορεί να κλείσει μόνο τρύπες.

Το άδοξο αποτέλεσμα: οι κακές κριτικές πέφτουν βροχή στο διαδίκτυο.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi