Ειδήσεις και Νέα

Θάνατος Μαλένας – Ίριδας: Πιθανός ο πειθαρχικός έλεγχος στους ιατροδικαστές.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα των ιατροδικαστών φέρεται να καταγράφονται πλημμέλειες των ιατροδικαστών.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν από τους ιατροδικαστές Τσάκωνα και Τσόλια, ενώ στόχος του υπουργείου είναι να ελεχθεί – έστω και τώρα – η ορθότητα των αναφορών και των εκθέσεων των δύο ιατροδικαστών.

Οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογρηάς μελετώντας το φωτογραφικό υλικό, τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών, τις νέες τοξικολογικές εξετάσεις, άλλωστε, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι τα δύο παιδιά δεν έφυγαν από τη ζωή από παθολογικά αίτια αλλά πως ο θάνατος τους οφείλεται στον ίδιο μηχανισμό, που είναι ασφυκτικός.

Η έρευνα, που αναμένεται να παραγγείλει Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας θα διενεργηθεί – κατά πάσα πιθανότητα – από τον επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi