Ειδήσεις και Νέα

Γερμανία: Η παράδοση των τσιγάρων χειροτερεύει.

Η τεταμένη κατάσταση στις αγορές εμπορευμάτων σημαίνει επίσης ότι ορισμένοι καπνιστές αντιμετωπίζουν αυξανόμενες δυσκολίες στο να αποκτήσουν τη «μάρκα τους».

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, τα μεγέθη συσκευασίας φαίνεται να επηρεάζονται περισσότερο. Οι καπνοβιομηχανίες υπόσχονται να εργαστούν σταθερά για να βρουν μια λύση. Οι καπνιστές σε ορισμένα μέρη αυτές τις μέρες μπορεί να έχουν πρόβλημα να αγοράσουν τις συνήθεις μάρκες τσιγάρων τους. Γιατί οι καπνοβιομηχανίες έχουν προβλήματα παράδοσης, με αποτέλεσμα να πωλούνται λιγότερα προϊόντα από αυτά που έχουν παραγγελθεί.

Η ήδη τεταμένη κατάσταση έχει επιδεινωθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων του χονδρέμπορου καπνού Dietz, Cyryl Ratz, στο Leingarten της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στη νότια Γερμανία και πιο πρόσφατα είχε ετήσιες πωλήσεις περίπου 156 εκατ. ευρώ, είχε ήδη αναφέρει προβλήματα παράδοσης πριν από ένα μήνα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο πωλήσεων, έχουν πλέον προστεθεί και άλλες ομάδες προϊόντων. Η Philip Morris παραδίδει τώρα περίπου ένα τέταρτο λιγότερα αγαθά από το συνηθισμένο. Πρόκειται για διάφορα μεγέθη συσκευασίας των εμπορικών σημάτων Marlboro και LM. Επίσης από τις μάρκες Lucky Strike και Pall Mall του κατασκευαστή BAT παίρνετε λιγότερα από τα επιθυμητά.

Ο χονδρέμπορος Lekkerland, ο οποίος προμηθεύει βενζινάδικα, περίπτερα και καταστήματα σε όλη τη χώρα, αισθάνεται επίσης τις επιπτώσεις των συμφορήσεων του Marlboro. Υπάρχουν «προβλήματα παράδοσης για μεμονωμένες μονάδες συσκευασίας από τον κατασκευαστή Philip Morris», λέει η εταιρεία από το Frechen στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Εκπρόσωπος της Philip Morris είπε ότι υπάρχει συμφόρηση σε πολλές παραλλαγές προϊόντων “λόγω της συνεχιζόμενης τεταμένης κατάστασης στις αγορές εμπορευμάτων”.

Ωστόσο, εναλλακτικά μεγέθη προϊόντων μπορούν να προσφερθούν στους καταναλωτές. Εργαζόμαστε συνεχώς για λύσεις. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρείας, δεν μπορεί να πει πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα. Ο ανταγωνιστής British American Tobacco (BAT) δήλωσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στον εφοδιασμό του εμπορίου σε περιφερειακό επίπεδο. “Μαζί με την εταιρεία logistics, εργαζόμαστε σταθερά για να επιστρέψουμε στην αξιοπιστία παράδοσης που έχουμε συνηθίσει το συντομότερο δυνατό.” Δεν υπήρξαν αστοχίες που σχετίζονται με την παραγωγή.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή: ntv.de, chl/dpa

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία.

e-enimerosi

Με δικό της ψηφοδέλτιο η “Επιτροπή για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”.

e-enimerosi

Βρετανία: Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ λόγω ύποπτου αντικειμένου σε αεροπλάνο.

e-enimerosi