Διασπορά

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΔΩ.

Μέγας Εσπερινός τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη, στις 3 Ιουλίου 2022, όπου σήμερα αναμένεται να τελεστούν τα εγκαίνια του ναού.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς τον Πατριάρχη Σερβίας κ. Πορφύριο, ο οποίος παράγγειλε και δώρισε ένα πλήρες σύνολο περίτεχνων στολισμών του ιερού για τον Άγιο Νικόλαο.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού παρευρέθησαν επίσης αρκετοί θρησκευτικοί ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο Αρχιεπίσκοπος Gabriele G. Caccia, ο Επίσκοπος κ. Ειρηναίος, της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, ο Επίσκοπος κ. Saba, της Γεωργιανής Αποστολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Βόρεια Αμερική, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Vicken Aykazian, της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας και ο Μητροπολίτης κ. Ζαχαρίας Νικόλοβος, της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Συρίας Malankara. Παρών ήταν και ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου, κ. Πρόδρομος.

Ο Αγιασμός του Αγίου Νικολάου θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου στις 9:30 π.μ. (ώρα ΗΠΑ).

Για να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: εδώ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη ΧαλκηδόνοςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη ΧαλκηδόνοςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη ΧαλκηδόνοςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη ΧαλκηδόνοςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη ΧαλκηδόνοςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη ΧαλκηδόνοςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη ΧαλκηδόνοςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη ΧαλκηδόνοςΝΕΑ ΥΟΡΚΗ : Ιστορική ημέρα !!! Τα εγκαίνια του Αγίου Νικολάου - Μέγας Εσπερινός υπό του μητροπολίτη Χαλκηδόνος

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές μιλάνε στο ευρωπαϊκό ίδρυμα ελληνισμού για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Οι Έλληνες τη Μαριούπολης στον απόδημο παλμό. ”Άδικος ο πόλεμος΄΄. Βίντεο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Οι Ελληνίδες σολίστ, η Ελένη Χαραλάμπους και η Ελλάδα-Αγγελίνα Παύλου σε ρεσιτάλ στην Αυστρία με έργα διακεκριμένων Ελλήνων συνθετών.

e-enimerosi