Κοινωνία Κόσμος

Σουηδία: Ο άνδρας που σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στο Μάλμε ίσως ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Ο άνδρας που σκοτώθηκε στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο Emporia του Μάλμε, στη νότια Σουηδία, φέρεται να ήταν ο στόχος της επίθεσης, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της πόλης.

«Επί του παρόντος, όλα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο στόχος αυτής της εκτέλεσης», δήλωσε η Πέτρα Στενκούλα, αρχηγός της αστυνομίας του Μάλμε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ένας άνθρωπος επίσης τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Πρόκειται για μια γυναίκα που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και η οποία απλώς περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας 15χρονος έφηβος συνελήφθη την Παρασκευή ως ύποπτος για τους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία θεωρεί την επίθεση «μεμονωμένο περιστατικό που συνδέεται με εγκληματικούς κύκλους» και αποκλείει το κίνητρο της τρομοκρατίας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάλμε.

Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στη Σουηδία, η εγκληματικότητα έχει γίνει ένα από τα βασικά ζητήματα της δημόσιας συζήτησης σε εθνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi

Σεισμός 6,1 βαθμών Ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi