Ειδήσεις και Νέα

Συναγερμός στη Μεσόγειο: Πληροφορίες για πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας που βρίσκεται κοντά στην Ιταλία.

«Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο φαίνεται να παίζει τη «γάτα με το ποντίκι» με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο», αναφέρει δημοσίευμα του Naval News.

Προσθέτει μάλιστα πως το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί προκειμένου να πάρει τη θέση του ρωσικού αντιτορπιλικού «Marshal Ustinov», το οποίο βρισκόταν στη Μεσόγειο έως τις 24 Αυγούστου. Ομως το δημοσίευμα τονίζει ότι τώρα η θέση του ρωσικού αντιτορπιλικού «Marshall Ustinow» είναι μεταξύ Βρετανίας και Ιρλανδίας, συνοδευόμενο από ένα άλλο: το αντιτορπιλικό «Vice-Admiral Kulakov». Αυτή η πορεία μπορεί να είναι παραπλανητική, με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή από το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο.

Μάλιστα το Naval News ισχυρίζεται ότι έχει ισχυρές ενδείξεις για την ύπαρξη ρωσικού υποβρυχίου τύπου «SSN» ή υποβρυχίου, εξοπλισμένου με πυραύλους Κρουζ, να επιχειρεί κοντά στην Ιταλία.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi