Ειδήσεις και Νέα

Πακέτο 65 δισεκατομμυρίων από τη Γερμανία για την ενεργειακή κρίση.

Η γερμανική κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει τα έκτακτα έσοδα από την επιβολή φορολογίας για τη μείωση των τελικών τιμών καταναλωτή για το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, και το κάρβουνο, όπως δήλωσε σήμερα ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ανακοινώνοντας μέτρα για τη μετρίαση των συνεπειών της αύξησης των ενεργειακών τιμών στους καταναλωτές της Γερμανίας.

Τα μέτρα, εντάσσονται σε ένα πακέτο 65 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο συμφώνησε σήμερα να διαθέσει ο κυβερνητικός συνασπισμός, για να βοηθήσει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που παλεύουν με τον αυξημένο πληθωρισμό, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία.

Διάθεση 65 δισεκατομμυρίων ευρώ για την προστασία καταναλωτών και επιχειρήσεων από τις συνέπειες του υψηλού πληθωρισμού.

Η Γερμανία θα διαθέσει 65 δισεκατομμύρια ευρώ για το τρίτο πακέτο που έχει σχεδιαστεί να προστατεύσει τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις από τις επιπτώσεις του αυξανόμενου πληθωρισμού, όπως ανέφερε η κυβέρνηση σε ένα έγγραφο που εκδόθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

Διαβάστε επίσης: Η αλυσίδα αρχαιοκάπηλων εμπόρων τέχνης αριστουργημάτων από την Αίγυπτο απλώνεται και στα Γερμανικά Μουσεία.

Διαβάστε επίσης: Nord Stream 1 επ’ αόριστον η διακοπή λειτουργίας του.

Τα μέτρα, που περιλαμβάνουν προτάσεις για την παράταση μίας έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και φορολογικές μειώσεις 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ για 9.000 εταιρίες που είναι ενεργειακά ευαίσθητες, συμφωνήθηκαν σήμερα, μεταξύ των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό του Όλαφ Σολτς.

“ Αυτό είναι το μεγαλύτερο, από τα τρία πακέτα μέχρι τώρα,” δήλωσε ο Σολτς σε μία συνέντευξη Τύπου.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία.

e-enimerosi

Με δικό της ψηφοδέλτιο η “Επιτροπή για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”.

e-enimerosi

Βρετανία: Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ λόγω ύποπτου αντικειμένου σε αεροπλάνο.

e-enimerosi