Αθλητισμός

Ευρωμπάσκετ 2022: Τα πρώτα ντέρμπι της φάσης των «16»

Από τα ζευγάρια της επόμενης φάσης που θα δοκιμαστούν στο Βερολίνο (Mercedes Benz Arena) το προσεχές Σάββατο (10/9) ξεχωρίζει αναμφίβολα η «μονομαχία» της Ισπανίας με τη Λιθουανία, όπως και αυτή της Τουρκίας με τη Γαλλία.

Εύκολο έργο θα έχει πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία, η οποία στο δρόμο για την υπέρασπιση του στέματος της θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, όπως και η «οικοδέσποινα» Γερμανία, απέναντι στο Μαυροβούνιο, με τον νικητή του τελευταίου ζευγαριού να αντιμετωπίζει την Ελλάδα στα προημιτελικά, εφόσον προκριθεί η «γαλανόλευκη» στην οκτάδα. Το θετικό, πάντως, για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι ότι δεν πρόκειται να ανταμώσει με τις ισχυρές Σλοβενία, Σερβία στην πορεία της για τον τελικό, τις οποίες θα συναντήσει μόνο στη μάχη για το χρυσό της Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου, εφόσον φτάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέχρι το τέλος του δρόμου.

Τα πρώτα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Σάββατο (10/9) – Βερολίνο (Mercedes Benz Arena)

Ισπανία-Λιθουανία

Τουρκία-Γαλλία

Σλοβενία-Βέλγιο

Γερμανία-Μαυροβούνιο

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi