Κοινωνία Κόσμος

Έκρηξη στη γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία.

Σύμφωνα με την Crimea Railway, ρωσική κρατική επιχείρηση, εξερράγη βαγόνι δεξαμενής καυσίμων σε εμπορική αμαξοστοιχία που διέσχιζε τη γέφυρα. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Θαλάσσιων και Ποτάμιων Μεταφορών της Ρωσίας ανέφερε ότι η φωτιά δεν έχει επηρεάσει τη ναυτιλία μέσω του στενού του Κερτς.

Περαστικοί που βρέθηκαν κοντά σημείο της πυρκαγιάς μοιράστηκαν πλάνα που δείχνουν ένα βυτιοφόρο τρένο να φλέγεται. Η γέφυρα κατασκευάστηκε μετά την προσάρτηση της Ρωσίας και δόθηκε για χρήση τον Μάιο του 2018. Δεν είναι γνωστό εάν η έκρηξη σχετίζεται με την ουκρανική στρατιωτική δραστηριότητα.

Η Εθνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έδωσε λίγο μετά τις 9 του Σαββάτου τα πρώτα στοιχεία.

Σύμφωνα με αυτό, ανατινάχθηκε ένα φορτηγό στη γέφυρα της Κριμαίας.

«Σήμερα στις έξι και επτά λεπτά στον αυτοκινητόδρομο της γέφυρας της Κριμαίας (σ.σ. στο κάτω μέρος) από την πλευρά της χερσονήσου Ταμάν, ανατινάχθηκε ένα φορτηγό, το οποίο προκάλεσε την ανάφλεξη επτά δεξαμενών καυσίμων ενός σιδηροδρομικού τρένου που κατευθυνόταν προς τη χερσόνησο της Κριμαίας» αναφέρει το πόρισμα των αρχών.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Με πληροφορίες από Stern & ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi