Εθνικά Θέματα

Επέκταση της βάσης μη επανδρωμένων στα Κατεχόμενα.

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι αποκάλυψε ότι η Τουρκία σχεδιάζει την επέκταση της βάσης μη επανδρωμένων στα Κατεχόμενα.

«Η Τουρκία είναι ξεκάθαρη απέναντι στις ΗΠΑ που χαλούν τις ισορροπίες στην Κύπρο» επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι και τόνισε ότι «θα γίνουν επιπλέον βήματα για να διατηρηθεί η ισορροπία δυνάμεων στην Κύπρο» και συνέχισε, η Τουρκία ως εγγυήτρια χωρά θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και αποκάλυψε ότι θα επεκτείνει «την βάση μη επανδρωμένων στα κατεχόμενα. Αυτό θα δώσει μια εναέρια στρατηγική στήριξη στις σχεδόν 40 χιλιάδες τουρκικές δυνάμεις που βρίσκονται στο νησί».

Αλήθεια, η Ελλάδα ως εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο τι κάνει?

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος.

e-enimerosi

”Το Ν.Δελχί τάσσεται στο πλευρό της Ελλάδας-Η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο”!

e-enimerosi