Κοινωνία Κόσμος

Γερμανία: Οι σεισμοί στην περιοχή Zollernalb έγιναν αισθητοί σε μεγάλη ακτίνα.

Στις 06:13 ο κόσμος δεν ξαφνιάστηκε μόνο στο Hechingen. Ακούστηκε ένας βίαιος κρότος και τα τζάμια έτρεμαν ξανά. Η κρατική αντισεισμική υπηρεσία κάνει λόγο για σεισμό μεγέθους 3,9 Ρίχτερ, ο οποίος έγινε αισθητός σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων. Όπως και στις 9 Ιουλίου, όταν ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων ετών έγινε αισθητός πολύ πέρα ​​από την περιοχή Zollernalb.

Το επίκεντρο ήταν μεταξύ Onstmettingen και Jungingen, στο ύψος του Zollerngraben. Η γεωλογική ταξινόμηση δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί. Σύμφωνα με την αντισεισμική υπηρεσία, δεν αποκλείεται ο σεισμός να είχε προκαλέσει μικρές ζημιές. Οι ειδικοί υποθέτουν ότι οι σεισμοί μεγέθους 4 Ρίχτερ και άνω είναι πιθανό να προκαλέσουν μικρές ζημιές, όπως ρωγμές στις προσόψεις των σπιτιών.

Η Ελβετική Σεισμολογική Υπηρεσία αναφέρει επίσης τον σεισμό μεγέθους 3,9 βαθμών, αλλά εντοπίζει το επίκεντρο κοντά στο Albstadt.

Ήταν αισθητός μέχρι τη Στουτγάρδη.

Αμέτρητοι άνθρωποι μοιράστηκαν γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα πού έγινε αισθητός ο σεισμός. Η ακτίνα εκτείνεται από το Balingen μέσω του Tübingen έως το Reutlingen και ακόμη και τη Στουτγάρδη. Το σοκ έγινε επίσης αισθητό στο Baiersbronn, το Freudenstadt και το Bad Liebenzell, αναφέρουν οι χρήστες. Σύμφωνα με την κρατική αντισεισμική υπηρεσία, η δόνηση θα έπρεπε να ήταν σαφώς αισθητή τουλάχιστον σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων γύρω από το επίκεντρο.

 

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi