Ειδήσεις και Νέα

Singles Day: Η ημέρα ευκαιρίας της χρονιάς στη Γερμανία.

Aπό

Την ημέρα αυτή, πολλά προϊόντα μπορούν να αγοραστούν online ως ειδικές προσφορές. Ωστόσο, όχι μόνο οι εργένηδες μπορούν να βρουν ευκαιρίες, αλλά και ζευγάρια και οικογένειες – οπότε το εμπορικό γεγονός έχει ελάχιστη σχέση με την πραγματική έννοια της λέξης “εργένηδες”.

Από ρούχα μέχρι τεχνολογία και παιδικά αξεσουάρ – τα πάντα είναι σε προσφορά και ορισμένα από αυτά είναι σε μεγάλες εκπτώσεις.

Η Singles Day από την Κίνα έφτασε τώρα και στη Γερμανία και κάνει τις καρδιές των ανθρώπων που εξοικονομούν χρήματα να χτυπούν πιο γρήγορα.

Τι είναι η Singles Day στη Γερμανία;

Η “Ημέρα των Εργένηδων” στις 11 Νοεμβρίου καθιερώθηκε αρχικά για τους μοναχικούς αγοραστές. Ο αριθμός 1 στην ημερομηνία υποτίθεται ότι συμβολίζει όσους είναι μόνοι.

Ειδικά μεταξύ των νέων Κινέζων, η “Guanggun Jie” (Singles Day) έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

Στην Κίνα, οι νέοι εργένηδες διοργάνωναν εκδηλώσεις καραόκε ή πάρτι για να ερωτευτούν ή να κάνουν φίλους.

Εν τω μεταξύ, ωστόσο, η Singles Day έχει καθιερωθεί ως ημέρα διαδικτυακών αγορών με υψηλό τζίρο – οι εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου από τη χώρα της Ασίας έχουν προσαρμόσει με επιτυχία την Singles Day.

Με τις γιγαντιαίες πωλήσεις στην Κίνα, η συγκεκριμένη ημέρα θεωρείται η μεγαλύτερη ημέρα αγορών στον κόσμο και ξεπερνά ακόμη και τη “Μαύρη Παρασκευή” (Black Friday).

Το εμπορικό γεγονός από την Κίνα είναι συγκρίσιμο με τη Black Friday ή την Amazon Prime Day. Πολλά καταστήματα, όπως τα Zalando, Galeria, Otto, Aldi, Lidl, About You ή Thalia, συμμετέχουν τώρα και εδώ στη Γερμανία στη Singles Day και προσφέρουν εκπτώσεις σε μεμονωμένα προϊόντα για 24 ώρες.

Ορισμένα καταστήματα προσφέρουν επίσης εκπτώσεις σε ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων τους. Έτσι, αξίζει πάντα να ρίχνετε μια ματιά στα αγαπημένα σας καταστήματα και να έχετε το νου σας για προσφορές.

Singles Day: Η ημέρα ευκαιρίας της χρονιάς στη Γερμανία
Τι είναι η Singles Day στη Γερμανία; | By spukkato

Πότε είναι η Singles Day 2022;

Η “Ημέρα των εργένηδων” πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου. Οι προσφορές ξεκινούν στις 00:00 το βράδυ και λήγουν τα μεσάνυχτα.

Αυτό δίνει στους λάτρεις των αγορών 24 ώρες για να αρπάξουν τις καλύτερες προσφορές. Η Singles Day στη Γερμανία προσφέρει στους “Γερμανούς κυνηγούς ευκαιριών” πολυάριθμες προσφορές σε διάφορους ιστότοπους στις 11 Νοεμβρίου.

Οι καλύτερες προσφορές της Ημέρας Εργένηδων

Ακόμα και πριν από την Ημέρα Singles, πολλοί μεγάλοι πωλητές προσφέρουν ευκαιρίες σε μεμονωμένα προϊόντα ή σε ολόκληρη τη γκάμα τους.

Οι συγκεκριμένες προσφορές δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις καλύτερες προσφορές των προηγούμενων ετών και να πάρετε ήδη έμπνευση για τις φετινές ευκαιρίες.

Βιβλία και παιχνίδια: Για οικογένειες με παιδιά, για παράδειγμα, καταστήματα όπως το Thalia ή το myToys προσφέρουν διάφορες προσφορές για μικρούς και μεγάλους. Αν ψάχνετε για χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας στις 11 Νοεμβρίου.

Ένδυση και ομορφιά: Καταστήματα όπως τα Deichmann, Asos, Hunkemöller ή Douglas συμμετέχουν επίσης στη Singles Day και, όπως δείχνει η εμπειρία, κάνουν τις καρδιές των φίλων του shopping να χτυπούν πιο γρήγορα.

Έπιπλα: Τα καταστήματα επίπλων, όπως το Ikea, υπόσχονται επίσης εκπτώσεις σε ορισμένα προϊόντα της γκάμας τους. Εάν πρόκειται να μετακομίσετε ή θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σύντομα, θα πρέπει επομένως να περιμένετε μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.

Κουζίνα και νοικοκυριό: Ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, πλήρως αυτόματες καφετιέρες ή κλιματιστικά – όλα όσα κάνουν το νοικοκυριό και τη ζωή πιο όμορφη θα είναι διαθέσιμα σε πολύ μειωμένες τιμές σε διάφορους ιστότοπους στις 11 Νοεμβρίου.

Smartphones, tablets και smartwatches: Η Xiaomi, η Samsung και η Huawei προσφέρουν κάθε χρόνο μεγάλες εκπτώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη γκάμα των τεχνολογικών προϊόντων τους. Ταυτόχρονα, βέβαια, είναι δυνατές και οι συμφωνίες με εταιρείες από τις ΗΠΑ, όπως η Apple.

Nintendo Switch, Xbox και PlayStation: Η Singles Day αξίζει για όλους τους παίκτες, επειδή υπάρχουν καλές προσφορές σε κονσόλες και παιχνίδια.

Τηλεόραση και ψυχαγωγία: Όσοι θέλουν να επεκτείνουν τον οικιακό κινηματογράφο τους, θα πρέπει επίσης να έχουν το νου τους στην Ημέρα Singles Day. Οι τηλεοράσεις OLED είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και συχνά μπορούν να αγοραστούν σε χαμηλή τιμή.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi