Άρθρα Ρεπορτάζ

Θέλετε να αρθρογραφείτε στην e-enimerosi.com; Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία.

Αν σπουδάζεις δημοσιογραφία, είσαι φοιτητής/τρια ή ασχολείσαι με το γράψιμο ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία, δείξε το ταλέντο σου, δείξε την αξία σου, δείξε τη δουλειά σου! Γράψε άρθρα που σου προκαλούν εντύπωση από την καθημερινότητα ή κάτι που σου προκάλεσε εντύπωση από την κοινωνία γύρω σου, επίσης μπορείς να γράψεις πάνω στο γνωστικό σου αντικείμενο, πάνω στον τομέα όπου σπουδάζεις εάν είσαι φοιτητής/τρια.

Η βάση της σελίδας βρίσκεται στην Γερμανία, υπάρχουν όμως αρθρογράφοι από πόλεις της Ελλάδας και την Γερμανία. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα μας τόσο στην Γερμανία, αλλά και στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στόχος της σελίδας πέρα από όλες τις υπόλοιπες στήλες που έχουμε, είναι η ανάδειξη του Ελληνισμού και της Ελλάδας στον κόσμο, αλλά και να αναδείξουμε τα πεπραγμένα του Ελληνισμού σε όλο τον πλανήτη.

Ως σελίδα, θέλουμε να δώσουμε ένα πρώτο βήμα για την μετέπειτα εξέλιξη σας, θα χαρούμε αν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Η/ο κάθε αρθρογράφος επιλέγει μόνος του τη θεματολογία του. Υπάρχουν οι κατευθυντήριες γραμμές, αλλά την τελική απόφαση την έχει η/ο εκάστοτε αρθρογράφος. Φυσικά δεν υπάρχει λογοκρισία στα άρθρα σας, θέλουμε όμως αντικειμενικότητα.

Στην σελίδα μας υπάρχουν οι εξής κατηγορίες: Άρθρα-Ρεπορτάζ, Αθλητισμός, Άμυνα, Διασπορά, Διατροφή- υγεία, Εθνικά Θέματα, Ειδήσεις και Νέα, Εκκλησία, Εύρεση Εργασίας, Ιατρική Βιολογία, Ιστορία Πολιτισμός, Κοινωνία Κόσμος, Περιβάλλον, Πολιτική οικονομία, Συνταγές, Τεχνολογία-Διάστημα-Επιστήμες, Το ρητό της εβδομάδας & Ψυχολογία. Επίσης, μπορείς συμπληρώσεις την δικιά σου στήλη ή να αναλάβεις την δικιά σου στήλη, έαν θέλεις μπορείς να πραγματοποιήσεις και συνεντεύξεις.

Θέλουμε συνεργάτες με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπου μπορούμε να βασιστούμε. Στείλε μας ένα κείμενο 500-1.000 λέξεων στο e.enimerosi20@gmail.com μαζί με ένα μικρό βιογραφικό σου.

Θα χαρούμε να ενταχθείτε στην παρέα μας & να διευρύνουμε την ομάδα μας!!!

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος

Κοσσυφοπέδιο: Η τραγική προσωπικότητα της κ. Μπακογιάννη και η Ελληνική Κυβέρνηση ως θεματοφύλακας της μεγάλης Αλβανίας, και της “κοσοβοποίησης” της Θράκης και της Κύπρου

e-enimerosi

Λάμπρος Τζούμης: Tι αποκάλυψε για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν.

e-enimerosi