Κοινωνία Κόσμος

Κολοράντο: Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε κλαμπ – Πέντε νεκροί και 18 τραυματίες.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε ένα γκέι κλαμπ στο Κολοράντο.

Ο υπολοχαγός Πάμελα Κάστρο, εκπρόσωπος της αστυνομίας, είπε ότι ο ύποπτος, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, βρίσκεται υπό κράτηση και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Δεν σχολίασε το κίνητρο και είπε ότι το FBI βοηθούσε στην έρευνα.

Το Club Q, όπου η αστυνομία είπε ότι η πρώτη κλήση για πυροβολισμό ήρθε γύρω στα μεσάνυχτα, ευχαρίστησε «τις γρήγορες αντιδράσεις των ηρωικών πελατών που υπέταξαν τον ένοπλο και τερμάτισαν αυτή την επίθεση μίσους».

«Το Club Q είναι συντετριμμένο από την παράλογη επίθεση στην κοινότητά μας», ανέφερε σε δήλωση στη σελίδα του στο Facebook, η οποία είχε αναρτήσει για ένα κυριακάτικο drag brunch ώρες νωρίτερα.

Η αστυνομία είπε ότι αρκετοί αξιωματικοί και ιατρικό προσωπικό ανταποκρίθηκαν αμέσως στις αναφορές για τον πυροβολισμό, μπήκαν στο κλαμπ και «εντόπισαν ένα άτομο που πιστεύεται ότι ήταν ο ύποπτος μέσα». Δεν ήταν σαφές εάν ο ύποπτος ήταν ένας από τους 18 τραυματίες.

Ο Κάστρο είπε στους δημοσιογράφους ότι ο αριθμός των θυμάτων «υπόκειται να αλλάξει καθώς η έρευνα συνεχίζεται», προσθέτοντας ότι τα ασθενοφόρα και η αστυνομία έχουν μεταφέρει «πολλούς ανθρώπους» στα νοσοκομεία.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Με πληροφορίες απο την washingtonpost.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi