Κοινωνία Κόσμος

Celine Dion | Με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτει το σπάνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Και ενώ η Celine Dion είχε διοργανώσει για την ερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι μία μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, η διάσημη σταρ αναγκάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις της, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από ένα νευρολογικής φύσεως σύνδρομο.

Όπως εξήγησε με δάκρυα στα μάτια σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια διαγνώστηκε σύνδρομο Stiff Person (καθηλωμένου ατόμου) που στην ουσία επηρεάζει το σώμα του ατόμου, οδηγώντας το σε ακαμψία.

Ειδικότερα, η σταρ δήλωσε πως το σύνδρομο αυτό επηρεάζει 1 στο 1.000.000 και δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Ωστόσο, η ίδια μαζί με ένα ικανό team γιατρών προσπαθεί να καθυστερήσει την εξέλιξη.

Όπως δήλωσε, “συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω. Μου λείπετε τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στη σκηνή, μιλώντας στον καθένα ξεχωριστά. Όπως ξέρετε, είμαι πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο και δεν ήμουν έτοιμη να πω κάτι προηγουμένως, όμως τώρα είμαι έτοιμη”.

Αναφέροντας τη διάγνωσή της, η Dion εξήγησε πως ακόμα μαθαίνει τι είναι αυτή η σπάνια ασθένεια, με τους σπασμούς που της προκαλεί να της δυσκολεύουν τη ζωή. “Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε σημείο της καθημερινής ζωής μου, μερικές φορές προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω, χωρίς να μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως συνήθιζα”, δήλωσε εμφανώς στενοχωρημένη, προσθέτοντας πως δεν θα είναι έτοιμη για την περιοδεία που θα ξεκινούσε τον Φεβρουάριο.

“Έχω μία καταπληκτική ομάδα γιατρών που δουλεύουν στο πλευρό μου για να με βοηθήσουν να γίνω καλύτερα και τα πολύτιμα παιδιά μου που με στηρίζουν και με βοηθούν”, είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως “το μόνο πράγμα που ξέρω είναι το τραγούδι, είναι ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου και αυτό που αγαπώ περισσότερο να κάνω”. Η βασίλισσα της κορώνας εξήγησε πως πρέπει να επικεντρωθεί στην υγεία της, προκειμένου να μπορέσει να ξανανέβει στη σκηνή.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι συναυλίες που θα λάμβαναν χώρα την Άνοιξη του 2023 θα μεταφερθούν το 2024, ενώ οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της, ανάμεσα στις οποίες βρισκόταν και η χώρα μας, ακυρώνονται. “Καθώς η Celine Dion αναρρώνει ακόμα από το πρόβλημα υγείας που την απασχολεί, ανακοινώνει την αναβολή της ανοιξιάτικης ευρωπαϊκής περιοδείας, Courage World Tour, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από 24 Φεβρουαρίου έως και 11 Απριλίου 2023 και την ακύρωση οκτώ συναυλιών που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023 (μεταξύ αυτών και η συναυλία της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023). Οι συναυλίες που είναι προγραμματισμένες από 26 Αυγούστου μέχρι και 4 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν κανονικά”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Δες το βίντεο: 

Φωτο: Abaca / www.visualhellas.gr

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi