Ειδήσεις και Νέα

Μακελειό στη Ρώμη: Πυροβολισμοί σε μπαρ – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας άνδρας. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για πολλούς πυροβολισμούς. Το μπαρ βρίσκεται στη Via Monte Giberto 21 στο Fidene.

Η ιταλική «La Repubblica», επικαλούμενη επίσημες πηγές, αναφέρει ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν την ώρα που στο μπαρ δινόταν συναυλία από μουσικό συγκρότημα.

Άνδρας βάζει φωτιά σε μπαρ κατά τη διάρκεια συνάντησης συγκυριαρχίας στο Fidene.

Συνέβη σήμερα το πρωί στη via Monte Giberto. Αστυνομία και ασθενοφόρα επί τόπου.

Ένοπλος μπήκε σε μπαρ και πυροβόλησε στη Ρώμη. Από επίσημες πηγές προκύπτει ότι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τρεις μπορεί να είναι γυναίκες. Υπάρχουν επίσης τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά. Το πυροβολισμό, σύμφωνα με επίσημες πηγές, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης.

Η τραγωδία σημειώθηκε σε ένα δωμάτιο δίπλα στο μπαρ “Il posto posto” που βρίσκεται στη via Monte Giberto 21 στο Fidene. Οι πρώτες κλήσεις στην αστυνομία έφτασαν στις 9.30 και ανέφεραν ότι ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια συνάντησης συγκυριαρχίας.

Η αίθουσα επιχειρήσεων Nue 112 έστειλε αμέσως την αστυνομία και την 118 στο σημείο με τέσσερα ασθενοφόρα.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi

Το Ισραήλ επιτίθεται στο Ιράν.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία.

e-enimerosi