ΔιασποράΚοινωνία Κόσμος

Καναδάς: «Γάμος αλά ελληνικά» μεταξύ δύο γυναικών που έστησαν γλέντι στο Οντάριο.

Χιλιάδες προβολές έχει τις τελευταίες ημέρες στο TikTok το βίντεο από το γλέντι γάμου δύο γυναικών με καταγωγή από την Ελλάδα που ζουν στον Καναδά.

Η Λίζα και η Άρζυ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στο Οντάριο του Καναδά χωρίς να ξεχνούν τις ελληνικές τους ρίζες. Ιδιαίτερα συγκινημένες σε ένα βίντεο που χορεύουν ελληνικά τραγούδια στο γάμο, γράφουν στο Tik Tok «Γάμος αλά ελληνικά και… λεσβιακά. Ήταν μια επική βραδιά και σήμαινε πολλά για τις δύο μας να έχουμε την αγάπη και τη στήριξη των υπέροχων οικογενειών μας από την Ελλάδα».

Στο σχετικό βίντεο που… ξεσαλώνουν ακούγεται το «Βγάλε το μαντήλι» και έχει συγκεντρώσει πάνω από 200.000 προβολές, αλλά και πάμπολλα σχόλια.

Στα άλλα βίντεο του γάμου, φαίνεται το ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο του χορό μαζί με τα παιδιά τους. Ένα μικρό αγόρι και ένα μεγαλύτερο κορίτσι.

Δείτε βίντεο από τον γάμο:

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές μιλάνε στο ευρωπαϊκό ίδρυμα ελληνισμού για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Οι Έλληνες τη Μαριούπολης στον απόδημο παλμό. ”Άδικος ο πόλεμος΄΄. Βίντεο.

Χρήστος Μουρτζούκος