Ειδήσεις και Νέα

Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ: Σημαντική μείωση στις απογειώσεις.

Γράφει ο

Φέτος, περισσότεροι από 600.000 επιβάτες θα απογειωθούν για τις χειμερινές τους διακοπές από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ αναμένει περισσότερους από 600.000 επιβάτες: μια σημαντική αύξηση σε σύγκριση με πέρυσι, αλλά ούτε καν κοντά στο επίπεδο που είχε παρατηρηθεί πριν από την Corona.

Πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων του 2019, το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ ανέμενε 940.000 επιβάτες, δηλαδή μείωση άνω του 36%.

Φέτος, η πρώτη ημέρα των διακοπών είναι η ίδια με την ημέρα αιχμής, με περίπου 45.000 επιβάτες και περίπου 350 κινήσεις αεροσκαφών.

Στους πιο δημοφιλείς προορισμούς περιλαμβάνονται η Γκραν Κανάρια, η Μαγιόρκα, η Χουργκάντα και η Αττάλεια, με 27 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις ο καθένας.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία.

e-enimerosi

Με δικό της ψηφοδέλτιο η “Επιτροπή για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”.

e-enimerosi

Βρετανία: Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ λόγω ύποπτου αντικειμένου σε αεροπλάνο.

e-enimerosi