Εθνικά ΘέματαΠολιτική

Επίσκεψη Μητσοτάκη στα χωριά της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Τα χωριά της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία θα επισκεφθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση αυτή είχε οριστεί αρχικά για τις 7 Δεκεμβρίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Δεν αποκλείεται στη Δερβίτσανη να βρίσκεται και ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα συνεργασίας και καλής θέλησης για την ενίσχυση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας.

Ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας γίνεται 31 χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού, η οποία ήταν το 1991, όταν τότε είχε επισκεφτεί, επίσης την Δερβιτσάνη, ο πατέρας του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος.

e-enimerosi

«Είναι η γεωπολιτική, ηλίθιε».

e-enimerosi

Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

e-enimerosi