Κοινωνία Κόσμος

Γαλλία: Τούρκος κάρφωσε ψαλίδι στον λαιμό του κουρέα του επειδή είχε βάλει κουρδική μουσική.

Ένας 47χρονος Τούρκος, την ώρα που βρισκόταν ως πελάτης σε ένα μπαρμπέρικο ιδιοκτήτη κουρδικής καταγωγής στη Γαλλία, ο οποίος είναι και ο κουρέας του μαγαζιού, κάρφωσε το ψαλίδι στον λαιμό του Κούρδου επειδή είχε βάλει μουσική της πατρίδας του!

Ο Κούρδος, 27 ετών, διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο Τούρκος συνελήφθη και θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σήμερα έγινε γνωστό ένα νέο αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν Τούρκο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, 47χρονος Τούρκος, την ώρα που βρισκόταν ως πελάτης σε κουρείο ιδιοκτήτη κουρδικής καταγωγής στη Γαλλία, «κάρφωσε» το ψαλίδι στον λαιμό του Κούρδου επειδή όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες είχε βάλει μουσική της πατρίδας του.

Ο 27χρονος Κούρδος διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ ο Τούρκος συνελήφθη και θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi