ΆνδραςΔιατροφή υγεία

Τώρα οι άνδρες άνω των 50 μπορούν να αισθάνονται νεότεροι, να παραμείνουν υγιείς ΚΑΙ να ζήσουν περισσότερο!

Οι στρατηγικές και τα μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να αψηφήσετε τις ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία, να παραμείνετε σε σωματική και πνευματική φόρμα, να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωτικότητα και να προσθέσετε στη μακροζωία σας.

Θα διαπιστώσετε ότι κάνοντας τα «σωστά πράγματα» με συνέπεια και δέσμευση, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από σοβαρές ασθένειες, να αναβάλετε τα σημάδια γήρανσης και να απολαύσετε χρόνια ενεργούς ζωής.

Ποια είναι τα «σωστά πράγματα»; Στο Men’s Health: Fifty and Forward, θα γνωρίσετε 41 αλλαγές και επιλογές που έχουν σημασία. Κάποια μπορεί να γνωρίζετε. Κάποια θα είναι καινούργια. Όλα θα είναι χρήσιμα.

Μπορείτε να παρακάμψετε τις μεγαλύτερες απειλές για τους άνδρες άνω των 50. Θα βρείτε τα βήματα «Super-6» που μπορούν να προστατεύσουν από καρδιακές παθήσεις, τις τέσσερις τροφές που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη και δύο κλειδιά για την υγεία του αναπνευστικού.

Μπορείτε να φαίνεστε νεότεροι, να αισθάνεστε πιο δυνατοί και να παραμένετε πιο ευκρινείς. Θα ανακαλύψετε τρόπους πρόληψης του πόνου στις αρθρώσεις και τους μυς, το καλύτερο πρόγραμμα άσκησης για ευελιξία και πέντε τρόπους για να μειώσετε τον κίνδυνο της νόσου του Αλτσχάιμερ.

Θα απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο με αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Θα μάθετε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεπεράσετε τη στυτική δυσλειτουργία και τη διόγκωση του προστάτη. Θα μάθετε ακόμη και ποιοι εμβολιασμοί και έλεγχοι αξίζουν τον κόπο, πώς να μειώσετε το άγχος — και πολλά άλλα.

Μπείτε  εδώ, και θα ανακαλύψετε:

  • Η πιο σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής που μπορεί να κάνει ένας άντρας
  • Η θαυματουργή τροφή που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο εγκεφαλικού έως και 43%
  • Πώς να προστατευτείτε από τον ταχύτερα αυξανόμενο κίνδυνο ατυχήματος σήμερα
  • Το ένα εμβόλιο που πιθανότατα έχετε αφήσει να ακυρωθεί (και άλλα δύο που χρειάζεστε)
  • Μια ρουτίνα άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας στο μισό
  • Η αλλαγή διατροφής που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τις πιθανότητες καρκίνου του παχέος εντέρου έως και 30%

Είτε θέλετε να μειώσετε τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού είτε να ενισχύσετε την αντοχή και τη δύναμή σας, αυτή η αναφορά θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το αύριο που θέλετε.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο μόνος που αμφισβήτησε τόσο έντονα τον Τζόρνταν.

e-enimerosi

Πέντε σοβαρά προβλήματα υγείας που αποκαλύπτουν τα πόδια (Φώτο).

e-enimerosi

5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισης (εικόνες)

e-enimerosi