Αθλητισμός

GOAT Γιάννης: Με ιστορική 55αρα διέλυσε τους Ουίζαρντς!

O Έλληνας σούπερ σταρ με μια αδιανόητη εμφάνιση έγραψε ιστορία, αφού σημείωσε προσωπικό ρεκόρ πόντων με 55, έχοντας ακόμη, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 36 λεπτά συμμετοχής, με 20/30 δίποντα και 15/16 βολές, διαλύοντας με κάθε τρόπο την άμυνα των Ουίζαρντς!

Οι Μπακς μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 10 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο, προηγήθηκαν με 32-28, με τον «Greek Freak» να συνεχίζει το show του και στη δεύτερη περίοδο σημειώνοντας 14 πόντους, με τα «Ελάφια» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο +12 (61-49).

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο ο Γιάννης ήταν και πάλι εκπληκτικός, σημειώνοντας 12 πόντους, όμως οι Ουίζαρντς έκαναν την αντεπίθεσή τους, μειώνοντας την διαφορά στους πέντε πόντους (90-85) με επί μέρους 29-36. Στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο ο Έλληνας σούπερ σταρ μπήκε και πάλι σε… GOAT mode.

Ο Γιάννης με 17 πόντους στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, διέλυσε την άμυνα των Ουίζαρντς, οδηγώντας τα «Ελάφια» στη νίκη με 123-113, σε μια ιστορική βραδιά για τον Έλληνα σταρ, που με τους 55 πόντους που σημείωσε έκανε ρεκόρ καριέρας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά γιατί λογίζεται ως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του κόσμου.

Ο «Greek Freak», πήρε πολύτιμες βοήθειες από τον Μπρουκ Λόπεζ (21π, 12ρ) και τον Μπόμπι Πόρτις (17π, 13ρ), με τον Κρίσταπς Πορτζίνγκις (22π, 9ρ, 4ασ) και τον Κάιλ Κούζμα (20π, 4ρ, 2ασ), να ξεχωρίζουν από την πλευρά των Ουίζαρντς, που έβγαλαν μαχητικότητα αλλά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον οδοστρωτήρα, Γιάννη.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-28, 61-49, 90-85, 123-113

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi

Μαρία Σακκάρη: Προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells.

e-enimerosi