Αθλητισμός

Γήινος Γιάννης, βαριά ήττα για τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του ΝΒΑ, περιορίστηκε σε εννέα πόντους-ιστορικό χαμηλό στη σεζόν- και η Σαρλότ, η ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολική περιφέρεια, νίκησε με 138-109 στους Μιλγουόκι Μπακς μέσα στο στο Fiserv Forum.

Οι Μπακς, που είχαν κερδίσει τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που μπήκαν στη βραδιά, δεν μπήκαν ποτέ σε πολύ ρυθμό.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε με 2 σουτ εύστοχα στα 7 σε 22 λεπτά, ενώ το προηγούμενο χαμηλό του ρεκόρ σε πόντους του αυτή τη σεζόν ήταν 16 πόντους, δύο φορές.
Ο Αντετοκούνμπο έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων για πρώτη φορά μετά από τις 29/12/20, και για πρώτη φορά σε μονοψήφιο αριθμό πόντων σε ήττα από τις 22/12/18, ενώ επίσης δεν έδωσε ασίστ για πρώτη φορά μετά από τις 8/2/21.

Οι γκαρντ της Σαρλότ, Τέρι Ροζίερ και ΛαΜέλο Μπαλ, «έβρεξαν» εκ περιτροπής καλάθια τριών πόντων, σημειώνοντας ρεκόρ την πρώτη περίοδο και ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ροζιέρ σημείωσε 39 πόντους, και ο Μπαλ συγκέντρωσε 24 πόντους, με τα επτά εύστοχα σουτ τριών πόντων οι Χόρνετς κέρδισαν μόλις για δεύτερη φορά σε επτά παιχνίδια.

Η Σαρλότ σημείωσε 51 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του NBA για τους περισσότερους πόντους σε αυτό το διάστημα και σημειώνοντας ρεκόρ-ομάδας για οποιοδήποτε περίοδο. Οι Χόρνετς ισοφάρισαν επίσης την υψηλότερη απόδοση σε μία περίοδο στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.
Η Σάρλοτ πέτυχε 14 από τα 20 τρίποντά της στο πρώτο ημίχρονο, όταν σημείωσε 84 πόντους.
Το σύνολο πόντων ήταν ο δεύτερος υψηλότερος βαθμός για οποιοδήποτε ημίχρονο στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μπαλ, ο οποίος τελείωσε με 12 ασίστ, έχει σκοράρει τουλάχιστον 20 πόντους σε 14 συνεχόμενα παιχνίδια.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi