Αθλητισμός

Τσιτσιπάς – Μπερετίνι 2-1: Με φοβερή ανατροπή ο Στέφανος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε και έκανε την ανατροπή απέναντι στον Ματέο Μπερετίνι, επικρατώντας 2-1 σετ, με την Ελλάδα να μένει “ζωντανή” στη μάχη της πρόκρισης στον τελικό του United Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε μετά το πρώτο χαμένο σετ και κατακτώντας τα δύο επόμενα έκανε την ανατροπή απέναντι στον μαχητικό Ματέο Μπερετίνι, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σετ (4-6, 7-6, 6-4). Ο Έλληνας τενίστας κράτησε “ζωντανή” την Ελλάδα στη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του United Cup.

Η χώρα μας μείωσε τη διαφορά από την Ιταλία σε 2-1 και πλέον όλα είναι πιθανά. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ράλι, με το παιχνίδι να είναι αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο σετ, όπου ο Έλληνας τενίστας έχασε με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στο δεύτερο σετ και πήρε τη μάχη στο tie break, ολοκληρώνοντας τη δουλειά του στο τρίτο σετ.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου με τη Λούτσια Μπρονζέτι και το μικτό Σάκκαρη/Τσιτσιπάς-Ροσατέλο/Μουσέτι.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi