ΆνδραςΔιατροφή υγεία

Αυτά τα 6 ανδρικά κουρέματα είναι στην μόδα τώρα.

Δεν πρέπει να σε περιφρονούν όταν πρόκειται για την ατομική σου εμφάνιση είναι το ερώτημα: Τι έχεις στο κεφάλι σου; Όχι, καπέλο! Πρόκειται για το κούρεμα. Είναι απαραίτητο κομμάτι της εμφάνισής σας, μερικοί θα έλεγαν ότι το χτένισμα είναι μέρος και έκφραση της προσωπικότητας.

Αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς θα είναι τα χτενίσματα το 2023. Εδώ είναι λοιπόν η πρόβλεψή μας για τις τάσεις για τους επόμενους μήνες.

Ποια ανδρικά χτενίσματα είναι της μόδας το 2023;

Το κυριότερο είναι casual: Όσο μακριά κι αν είναι τα μαλλιά σου, το 2023 θα πρέπει να είναι όσο πιο χαλαρά γίνεται. Μετά από τα ακριβή fade κοψίματα των τελευταίων ετών με εξαιρετικά κοντά πλαϊνά και με ακρίβεια ξυρισμένες χωρίστρες, οι εμφανίσεις με απαλά περιγράμματα είναι πλέον η σειρά της ημέρας.

Αυτό σημαίνει ότι οι άντρες έχουν τα μαλλιά τους πιο άγρια ​​τώρα;

Ακριβώς, μου αρέσει να δουλεύεις με τη δεδομένη υφή και να το στυλίζεις χαλαρά και φυσικά. Όποιος έχει σγουρά μαλλιά θα έχει ένα σαφές πλεονέκτημα το 2023: τα ανδρικά χτενίσματα με σγουρά μαλλιά είναι πολύ δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Ακόμα και οι ανδρικές περμανάντ επιστρέφουν. Πόσο κουλ φαίνεται;

Τα μακριά μαλλιά είναι trend για τους άνδρες;

Ναι, ακόμη περισσότερο από ποτέ. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των σχετικών περιορισμών, πολλοί άντρες άφησαν τα μαλλιά τους να μεγαλώσουν και έκτοτε δεν τα έχουν κόψει. Το μακρύ look φοριέται πλέον πολύ με ακραίες διαφορές στο μήκος. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει κάποιο παιχνίδι και υφή στα μαλλιά και δεν κρέμονται επίπεδα.

Ποια τάση από πέρυσι θα δούμε ακόμα το 2023;

Το 2023 θα είναι ακόμα μια χρονιά Barber – και ακόμη πιο ακραία από πριν. Η τάση είναι προς πιο casual, αλλά και πάλι πολύ περιποιημένες εμφανίσεις. Ενώ οι μισοί άντρες προτιμούν τώρα τα άγρια, μακριά μαλλιά, πολλοί άντρες θέλουν να κάνουν πολλά περισσότερα με τα μαλλιά τους στο κεφάλι και το πρόσωπό τους ξανά.

Τι δεν είναι πλέον δυνατό το 2023;

Τα undercut και τα φωτεινά, αφύσικα χρώματα σίγουρα δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα. Ακόμη και τα κτυπήματα που φτάνουν βαθιά πάνω από τα μάτια δεν είναι ούτε ισχία ούτε πρακτικά το 2023.

Τάση χτενίσματος για άνδρες: μακριά μαλλιά σε εμφάνιση σερφερ

Trend χτενίσματα για άνδρες 2022

Paul Mitchell / PR

Το 2023, τα μακριά μαλλιά για τους άνδρες θα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ

Τι να πω στον κομμωτή μου; Τίποτα στην αρχή, γιατί τα μαλλιά πρέπει να μεγαλώσουν τώρα. Παρεμπιπτόντως. Εάν τα σκέλη φτάνουν μέχρι το πηγούνι, ζητήστε ένα «ανδρικό μπομπ» με βαριές στρώσεις στα μαλλιά της κορυφής, στο πίσω μέρος του κεφαλιού και γύρω από το πρόσωπο. Στη συνέχεια, αφήστε το χαλάκι να συνεχίσει να μεγαλώνει μέχρι τα μαλλιά σας να είναι πάνω από τους ώμους σας.

Πώς το φτιάχνω; Για τη μοντέρνα τραχιά υφή, ψεκάστε με σπρέι στα μήκη και αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα ή να στεγνώσουν με πιστολάκι ενώ ζυμώνετε και στροβιλίζετε μεμονωμένα σκέλη. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άγριο;

Πότε πρέπει να κόψω; Λόγω του μήκους και των βημάτων, το κόψιμο δεν μεγαλώνει ορατά. Για να διατηρήσετε τις συμβουλές υγιείς, θα πρέπει να τις κόβετε κάθε 3 μήνες.

Μοντέρνο κούρεμα για μπούκλες: κοντές πλευρές με πιο μακριά μαλλιά

Trend χτενίσματα για άνδρες 2022

EVO / PR

Οι άντρες με σγουρά μαλλιά θα τα αφήσουν να φυτρώσουν φυσικά το 2023. Εάν δεν έχετε φριζάρισμα, μπορείτε να βοηθήσετε με περμανάντ.

Τάση χτενίσματος για κοντά μαλλιά: το Brit Pop look

Trend χτενίσματα για άνδρες 2022

Kevin.Murphy / PR

Τα κοντά μαλλιά με κτυπήματα φαίνονται casual και ένα άγγιγμα brit-pop

Ανδρικό χτένισμα μεσαίου μήκους για φυσικές μπούκλες

Trend χτενίσματα για άνδρες 2022

Kevin.Murphy / PR

Όσο πιο σγουρή είναι η δομή, τόσο περισσότερη υγρασία χρειάζονται τα μαλλιά

Τρέντο κούρεμα: Bro Flow

Trend χτενίσματα για άνδρες 2022

EVO / PR

Το 2023, οι άντρες φορούν μεσαίου μήκους μαλλιά με απαλά κομμένες μεταβάσεις και χαλαρά χτενισμένα μακριά από το πρόσωπό τους

Διαχρονικό κοντό κούρεμα για άνδρες

Trend χτενίσματα για άνδρες 2022

Paul Mitchell / PR

Όταν πρόκειται για κοντά κουρέματα, οι ομαλές μεταβάσεις από το μακρύ top coat στις πολύ κοντές πλευρές είναι σημαντικές

Έχεις διάθεση για νέο χτένισμα; Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο κομμωτήριο, το smartphone από την τσέπη σας, ανοίξτε αυτήν τη σελίδα, δείξτε την αγαπημένη σας εμφάνιση συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών – και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά πια.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο μόνος που αμφισβήτησε τόσο έντονα τον Τζόρνταν.

e-enimerosi

Πέντε σοβαρά προβλήματα υγείας που αποκαλύπτουν τα πόδια (Φώτο).

e-enimerosi

5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισης (εικόνες)

e-enimerosi