Κοινωνία Κόσμος

Σοκ στο Παρίσι: 3χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο πλυντήριο.

Ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών πέθανε μέσα στο πλυντήριο σε διαμέρισμα στο Παρίσι. Σύμφωνα με τους ανακριτές, που έχουν αρχίσει έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού, οι γονείς παρατήρησαν την εξαφάνιση του παιδιού και άρχισαν ψάχνουν παντού στο σπίτι αλλά και εκτός. Η οικογένεια έχει άλλα 4 παιδιά.

Ο πατέρας αργότερα κατάλαβε ότι η 3χρονη βρισκόταν μέσα στο πλυντήριο, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν απενεργοποιημένο. Οι διασώστες την απεγκλώβισαν αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

«Εκ πρώτης όψεως, το παιδί δεν έφερε σημάδια από χτυπήματα», είπε αστυνομική πηγή στο BFMTV.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Parisien, η μικρή είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της πριν από λίγες μέρες. Όλα συνέβησαν στις 22:30 στο διαμέρισμα της οικογένειας. Ο πατέρας μαζί με ένα από τα αδέλφια της έκαναν αυτή τη φρικτή ανακάλυψη. Το παιδί ήταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση όταν διασώθηκε. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά τις 23:30.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία. «Αλλά πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί, για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Δεν ξέρουμε καθόλου τι έγινε. Προφανώς δεν έφερε ίχνη ξυλοδαρμού. Η αυτοψία θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα» αναφέρει πηγή. Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα, ηλικίας 48 ετών, η πόρτα του πλυντηρίου ήταν κλειστή την ώρα που την βρήκαν.

Πέντε παιδιά συνολικά στην οικογένεια

Αφού επέστρεψε από τη δουλειά, ο πατέρας δείπνησε με την 37χρονη σύζυγό του και ένα από τα παιδιά τους. «Ο μεγαλύτερος γιος τους είναι 18 ετών, μετά είναι οι γιοι μεταξύ 7 και 16 ετών και τέλος το θύμα», συνεχίζει η ίδια πηγή. Οι γονείς προφανώς δεν ήξεραν τι ακριβώς έκαναν τα άλλα τέσσερα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Μόνο στο τέλος του γεύματος οι γονείς ανησύχησαν για την απουσία του κοριτσιού. Τότε όλη η οικογένεια άρχισε να ψάχνει πού είχε πάει. Μάλιστα, ζήτησαν βοήθεια και από τους γείτονες.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi