Κοινωνία Κόσμος

Λονδίνο: Πυροβολισμοί σε κηδεία – 7χρονη μεταξύ των τραυματιών.

Τρεις γυναίκες και ένα νεαρό κορίτσι τραυματίστηκαν μετά από αναφορές για περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά σε εκκλησία στο Λονδίνο όπου γινόταν κηδεία, σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία.

Οι γυναίκες, ηλικίας 48, 54 και 41 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μαζί με το 7χρονο κοριτσάκι. Καμία δεν φέρει τραύματα απειλητικά για τη ζωή της, αν και η 48χρονη έχει υποστεί τραυματισμούς που “θα αλλάξουν τη ζωή της“.

“Γίνεται επείγουσα έρευνα για το περιστατικό. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις“, δήλωσε η αστυνομία του Λονδίνου. “Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε εκκλησία όπου γινόταν κηδεία. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες πυροβολήθηκαν από κινούμενο όχημα το οποίο στη συνέχεια απομακρύνθηκε” τονίζουν οι Αρχές.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi