ΓυναίκαΔιατροφή υγεία

Γυναικεία εκσπερμάτιση — 5 τρόποι για να τη βοηθήσετε.

Η γυναικεία εκσπερμάτιση, ή αλλιώς squirting, είναι η υψηλότερη μορφή κομπλιμέντου στην κρεβατοκάμαρα: αν έχεις κάνει μια γυναίκα να squirting, ξέρεις ότι κάτι κάνεις σωστά. Αλλά παρόλο που η τέχνη της γυναικείας εκσπερμάτισης έχει μελετηθεί για περισσότερα από 2.000 χρόνια, σύμφωνα με την Beverly Whipple, PhD, πιστοποιημένη σεξοθεραπεύτρια και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Rutgers, οι περισσότεροι ερευνητές εξακολουθούν να είναι μυστηριώδεις.

Σύμφωνα με την έρευνα της Dr. Whipple, η γυναικεία εκσπερμάτιση είναι σίγουρα ένα πράγμα. “Η γυναικεία εκσπερμάτιση προέρχεται από τον γυναικείο προστάτη αδένα [ή τον αδένα του Skene, που βρίσκεται στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου] και είναι περίπου 3 έως 5 cc ενός υγρού που μοιάζει με νερωμένο γάλα χωρίς λιπαρά”, λέει η ίδια.

Ωστόσο, θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η γυναικεία εκσπερμάτιση και αυτό που νομίζουμε ως “squirting” ή αλλιώς η εκτόξευση υγρού που πιθανώς έχετε δει σε πορνό  είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Σε αντίθεση με τη γυναικεία εκσπερμάτιση, η οποία είναι μια μικρή ποσότητα γαλακτώδους λευκού υγρού που προέρχεται από τον γυναικείο προστάτη αδένα, εργαστηριακές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι το squirting είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα των γυναικών με αδύναμους πυελικούς μύες που κατουράνε λίγο κατά τη διάρκεια του οργασμού. “Το squirting είναι αραιωμένα ούρα με μια μικρή ποσότητα από τα συστατικά της γυναικείας εκσπερμάτισης”, λέει ο Whipple”. Η γυναικεία εκσπερμάτιση είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί: σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, μόνο το 10% των γυναικών εκτιμάται ότι μπορεί να το κάνει.

Ανεξάρτητα από το αν το squirting είναι υγρό του προστάτη ή ούρα ή λίγο και από τα δύο, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αν την κάνεις ασυνήθιστα υγρή, μάλλον περνάει καλά. Πώς όμως θα την ανεβάσεις σε αυτό το υψηλό βάθρο απόλαυσης; Μιλήσαμε με μερικούς ειδικούς, συμπεριλαμβανομένης της πορνοστάρ Layton Benton (η οποία είναι γνωστή για τις ικανότητές της στο squirting), για μερικές συμβουλές και κόλπα σχετικά με το πώς να κάνεις τη δουλειά σου.

Κρατήστε την ενυδατωμένη.

Είναι γενικά καλή ιδέα να πίνετε πολύ νερό αν σκοπεύετε να κάνετε πολύ σεξ, αλλά αυτό ισχύει διπλά αν το squirting είναι στην ημερήσια διάταξη. “Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι το squirting βασίζεται στο πόσο ενυδατωμένη είσαι”, λέει η Benton. “Αν θέλετε η σύντροφός σας να squirt, βεβαιωθείτε ότι πίνει τόνους νερού εκείνη την ημέρα με πολλούς ηλεκτρολύτες”.

Είναι ζωτικής σημασίας να βρείτε το σημείο G, ή τον ιστό σε μέγεθος καρυδιού δύο ίντσες μέσα στον κόλπο στην κορυφή του κολπικού τοιχώματος. “Οι περισσότεροι άνθρωποι που μπορούν και παράγουν εκσπερμάτιση θα πουν ότι η διέγερση του σημείου G θα οδηγήσει σε μια τέτοια κορύφωση”, λέει ο Eric Marlowe Garrison, κλινικός σεξολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Mastering Multiple Position Sex. “Αυτό παράγει έναν οργασμό που μοιάζει περισσότερο με πύραυλο μπουκαλιού παρά με ρωμαϊκό κερί”.

Για την Benton, οι δύο καλύτερες στάσεις σεξ για τη διέγερση του σημείου G είναι το ιεραποστολικό και η καουμπόισσα. “Όταν έβγαζα σπρέι, ήταν επειδή ο σύντροφός μου χτυπούσε το σημείο G ξανά και ξανά”, λέει. “Μπορείς να κάνεις τη σύντροφό σου να πιτσιλίσει αν σε καβαλάει και χτυπάς το σημείο G, ή κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού”.

Ακόμα δυσκολεύεστε να το βρείτε; Ο Dr. Whipple συνιστά να βάλεις τη σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα. Στη συνέχεια, εισάγετε δύο δάχτυλα μέσα στον κόλπο της και κάντε μια κίνηση “έλα εδώ” για να διεγείρετε το σημείο G.

5 τρόποι για να δώσετε σε μια γυναίκα οργασμό:

Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε σεξουαλικά παιχνίδια.
Υπάρχουν τόνοι σεξουαλικών παιχνιδιών ειδικά σχεδιασμένων για τη διέγερση του σημείου G και τη γυναικεία εκσπερμάτιση. Δοκιμάστε το Inspire Vibrating Tulip Wand.

Χημεία Ace.
Για τον Benton, η γυναικεία εκσπερμάτιση έχει να κάνει με τη συναισθηματική σύνδεση κατά τη διάρκεια του σεξ. “Για μένα, η εκσπερμάτιση είναι ένα σκαλοπάτι για μια βαθύτερη σύνδεση. Δεν είναι κάτι που κάθε άντρας μπορεί να με αναγκάσει να το κάνω. Νιώθω περισσότερο μια αίσθηση εγγύτητας με τον σύντροφό μου, όπως, ουάου, αυτό το σεξ είναι διαφορετικό”, λέει. “Δεν έχω εκσπερματώσει ποτέ όπου δεν ήταν παθιασμένο. Ήταν όλο έντονο, καταπληκτικό σεξ κάθε φορά”.

Η Benton λέει ότι το ιεραποστολικό είναι μία από τις καλύτερες στάσεις για την επίτευξη αυτού του επιπέδου οικειότητας και σύνδεσης. “Ναι, μπορείτε να χτυπήσετε το σημείο G κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό”, λέει. “Φιλήστε το λαιμό μου, πιπιλίστε τις ρώγες μου, κοιτάξτε με στα μάτια. Μιλήστε μου βρώμικα”.

Κάντε το αξέχαστο
Εάν μια γυναίκα είναι σε θέση να επιτύχει εκσπερμάτιση, δεν πρόκειται να το κάνει με το καλημέρα. Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε το κάτι παραπάνω, τόσο με τα προκαταρκτικά όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ. “Το σεξ είναι τέχνη και πιστεύω ότι αν πρόκειται να κάνεις σεξ με κάποιον, κάνε το αξέχαστο”, λέει. “Δώστε τα πάντα. Μην κάνετε μισές δουλειές”.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Perfect lips! 8 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

e-enimerosi

Οδηγός Aγοράς: Οι XXL τσάντες είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα -10 για να διαλέξεις

e-enimerosi

Γυναίκες σε θέσεις μάχης!!!

e-enimerosi