Ιατρική Βιολογία

Νέες ανακαλύψεις, χρήσιμες συμβουλές και ενθαρρυντικές απαντήσεις για τη νόσο ALZHEIMER.

Αντιμετώπιση, Θεραπεία και Φροντίδα.

Εάν ανησυχείτε για τον κίνδυνο της νόσου του Αλτσχάιμερ, εάν ψάχνετε τρόπους για να βοηθήσετε στην πρόληψη ή την καθυστέρηση του Αλτσχάιμερ, εάν φροντίζετε κάποιον με Αλτσχάιμερ.

Εδώ είναι τα ενθαρρυντικά νέα:

Οι ειδικοί της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ μόλις δημοσίευσαν μια Ειδική Έκθεση που αποκαλύπτει τα τελευταία νέα σχετικά με αυτήν την τρομακτική ασθένεια – νέα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη ζωή σας ή τη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου: Νόσος Αλτσχάιμερ: Ένας οδηγός για την αντιμετώπιση, τη θεραπεία και φροντίζοντας.

«Είναι φυσιολογική λήθη ή άνοια;»

Φωτογραφία: harvard

Θα ανακαλύψετε εννέα τρόπους για να διακρίνετε μεταξύ των δύο. Θα αποκτήσετε επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ της προκλινικής νόσου Αλτσχάιμερ, της ήπιας γνωστικής εξασθένησης και της άνοιας.

«Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου;»

Ξεκινώντας στη σελίδα 16, ανακαλύψτε τις απλές επιλογές τρόπου ζωής που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για Αλτσχάιμερ. Η δίαιτα στην οποία οι πιστοί είχαν 30-35% λιγότερες πιθανότητες να έχουν γνωστική εξασθένηση . Οι έξι διανοητικά διεγερτικές δραστηριότητες εκείνων που είχαν ΜΙΣΟ πιθανότητες να αναπτύξουν ήπια γνωστική εξασθένηση . Οι ασκήσεις που μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη του Αλτσχάιμερ. Κι αλλα.

«Είναι Αλτσχάιμερ ή άλλη μορφή άνοιας;»

Μάθετε για τις εννέα αναστρέψιμες αιτίες της άνοιας, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών αντιδράσεων, της κατάθλιψης ή μιας νόσου του θυρεοειδούς και πώς διαφέρουν άλλες μορφές άνοιας από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

«Πώς μπορώ να επιβεβαιώσω εάν τα συμπτώματά μου υποδηλώνουν Αλτσχάιμερ;»

Ανακαλύψτε το μεμονωμένο σύμπτωμα που συχνά παρέχει τις πιο πειστικές αποδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά . Επίσης, μάθετε γιατί είναι σημαντικό να διαγνώσετε έγκαιρα το Αλτσχάιμερ και ποια βήματα περιλαμβάνονται στη διαδικασία αξιολόγησης. Τα καλά νέα: οι διαγνωστικές μέθοδοι διάγνωσης του Αλτσχάιμερ έχουν βελτιωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

«Ποια είναι τα καλύτερα φάρμακα για το Αλτσχάιμερ;»

Αν και δεν έχει αναπτυχθεί κανένα φάρμακο για την πρόληψη ή τη διακοπή της ψυχικής επιδείνωσης, θα ανακαλύψετε τα φάρμακα που μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της μνήμης και της γνωστικής λειτουργίας καθώς και του θυμού και της διέγερσης. Θα ενθαρρυνθείτε επίσης από νέες θεραπείες που βρίσκονται τώρα υπό έρευνα, καθώς οι ερευνητές προσπαθούν να σταματήσουν ή να επιβραδύνουν την περαιτέρω ανάπτυξη της νόσου.

Με τη νόσο του Αλτσχάιμερ: Ένας οδηγός για την αντιμετώπιση, τη θεραπεία και τη φροντίδα, θα δείτε επίσης από κοντά πώς αυτή η ασθένεια επηρεάζει τον εγκέφαλο…τα πέντε στάδια της νόσου…γιατί μερικοί άνθρωποι διατηρούν μακροχρόνιες αναμνήσεις …κληρονομικοί παράγοντες στην ανάπτυξη του Αλτσχάιμερ…και όχι μόνο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να παραγγείλετε το αντίγραφό σας σήμερα. Η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη ή θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς σας!

Φωτογραφίες: Harvard

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σημάδια του καρκίνου που μπορούν να εντοπιστούν χρόνια πριν από τα συμπτώματα;

e-enimerosi

Η μικροχειρουργική σε λεπτές επεμβάσεις.

e-enimerosi

EE: Ένα βήμα πιο κοντά στην έγκριση νέο αντιβιοτικό για ανθεκτικές λοιμώξεις.

e-enimerosi