ΓυναίκαΔιατροφή υγεία

Nude ombre: Το νέο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου είναι η επιτομή του sexy chic.

Το nude μανικιούρ είναι διαχρονική επιλογή, όμως η Κατερίνα Καινούργιου το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

ΗΚατερίνα Καινούργιου είναι beauty addict και το αποδεικνύει κάθε μέρα. Οι επιλογές της στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, οι πειραματισμοί της με νέες τάσεις και οι εναλλαγές στα μανικιούρ είναι για εκείνη καθημερινότητα και για εμάς τις followers της το τέλειο inspo.

Τι ανακαλύψαμε αυτήν τη φορά; Το νέο nail art της Κατερίνας Καινούργιου, το οποίο είναι μεν κλασικό και διαχρονικό, αλλά with a twist. Η παρουσιάστρια του ALPHA, για να καταλάβεις, είπε «ναι» στα nude νύχια, αλλά με δύο μικρές λεπτομέρειες, που – φυσικά- έκαναν τη διαφορά.

Το nude ombre mani της Κατερίνας Καινούργιου

Μέσα στο Σαββατοκύριακο (14-15/1) η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους fans της το ολοκαίνουριο μανικιούρ της. Η 37χρονη παρουσιάστρια δεν επέλεξε κάποια σκούρα απόχρωση σε βερνίκι – ως ειθίσται τους χειμερινούς μήνες-, αλλά προτίμησε μια all classic τάση: το nude μανικιούρ.

Nude nail inspo

Αν είσαι κι εσύ λάτρης των nude nail art, μπορείς να αντιγράψεις το σχέδιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου ή να το ζητήσεις – για σίγουρη επιτυχία- από τη μανικιουρίστ σου.

Ρίξε, όμως, μια ματιά και στην παρακάτω gallery για λίγο ακόμα nail inspo… φυσικά με πρωταγωνιστή το nude.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Perfect lips! 8 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

e-enimerosi

Οδηγός Aγοράς: Οι XXL τσάντες είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα -10 για να διαλέξεις

e-enimerosi