Διατροφή υγεία

Πεντικιούρ στο σπίτι! Το tip που θα τα κάνει όλα πιο εύκολα

Τα περιποιημένα άκρα είναι προτεραιότητα όλων των γυναικών ακόμα και τον χειμώνα που η έκθεσή τους είναι πιο περιορισμένη.

Αν υποφέρεις από κάποιο χρόνιο πρόβλημα καλό θα ήταν τουλάχιστον μία φορά το μήνα να απευθύνεσαι σε κάποιον ειδικό ο οποίος θα μπορέσει να σου δώσει ασφαλή λύση χωρίς τραυματισμούς ή μολύνσεις. Για αυτό να δίνεις ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην υγιεινή των εργαλείων που χρησιμοποιεί!

camille brodard VxAwTeiqDao unsplash

Αν από την άλλη έχεις λίγο χρόνο στο σπίτι μόνη ή με φίλες σου και θες ένα γρήγορο και απλό φρεσκάρισμα του πεντικιούρ σου, σου έχω το tip που θα στα κάνει όλα πιο εύκολα!

Το συστατικό αυτό λοιπόν είναι η μαλακτική κρέμα που χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου!

Ναι καλά διάβασες! Οι μαλακτικές της ιδιότητες είναι ιδανικές για να προετοιμάσεις τα ξηρά σημεία των ποδιών σου. Μέσα σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό πρόσθεσε λίγη από τη μαλακτική σου κρέμα και άφησε μέσα τα πόδια σου για περίπου δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια μπορείς να συνεχίσεις κανονικά τη διαδικασία του πεντικιούρ σου με τη διαφορά ότι πλέον τα νεκρά κύτταρα θα απομακρύνονται με ελάχιστο τρίψιμο!

thought catalog FyzZ2xUQZtI unsplash
Στα plus είναι η υπέροχη μυρωδιά της κρέμας που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις!

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πέντε σοβαρά προβλήματα υγείας που αποκαλύπτουν τα πόδια (Φώτο).

e-enimerosi

5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισης (εικόνες)

e-enimerosi

Οξεία πυελονεφρίτιδα: 7 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε (εικόνες)

e-enimerosi