Ειδήσεις και Νέα

Ούτε Μαγιόρκα ούτε ή Κρήτη: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί για τους Γερμανούς το 2023.

Οι δέκα πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί των Γερμανών για το 2023 θα μπορούσαν να αποτελέσουν έμπνευση.

Μια γκρίζα βροχερή μέρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε τις διακοπές σας για το επόμενο έτος. Το μόνο ερώτημα είναι: πού να πάμε;

Εκτός από τα αιώνια αγαπημένα μέρη όπως η Ισπανία, η Ελλάδα, υπάρχουν επίσης μερικές πραγματικές συμβουλές από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Γερμανούς το 2023.

Μια έρευνα από το booking.com παρέχει έμπνευση για το πού θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα. Σε αυτό, περίπου 24.000 ερωτηθέντες αποκάλυψαν ποιους ταξιδιωτικούς προορισμούς βρίσκουν πιο συναρπαστικούς το επόμενο έτος. Μπορείτε να βρείτε δέκα από τα πιο δημοφιλή μέρη εδώ.

Ένα από αυτά είναι η Καλαμπάκα.

Τραχείς βράχοι περιστοιχίζουν το τοπίο στην Ελλάδα. Στους πρόποδες των λεγόμενων Μετεώρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν την πόλη της Καλαμπάκας. Αλλά υπάρχουν περισσότερα εδώ από το μαγευτικό τοπίο: Τα μοναστήρια των Μετεώρων χτίστηκαν πάνω στους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς τον ενδέκατο αιώνα. Αυτά είναι πλέον μέρος της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και σίγουρα αξίζει να τα επισκεφτείτε.

Τα μοναστήρια των Μετεώρων στην Ελλάδα: Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέρος στη μέση των απόκρημνων βράχων. © Dmitry Rukhlenko / Imago

Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο σε διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας. Επιπλέον, πρέπει να τηρείτε έναν ενδυματολογικό κώδικα κατά την είσοδο: Δεν πρέπει να εμφανίζεται πολύ δέρμα παρά τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Για τους άνδρες σημαίνει: όχι κοντά παντελόνια και φανελάκια, οι γυναίκες προτιμούν τις μακριές φούστες και καλύπτουν τους ώμους τους.

Παρεμπιπτόντως, η λέξη «Μετέωρα» προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά και σημαίνει κάτι σαν «επιπλέει στον αέρα». Αρκετά κατάλληλο για τα επιβλητικά κτίρια, σωστά;

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία.

e-enimerosi

Με δικό της ψηφοδέλτιο η “Επιτροπή για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”.

e-enimerosi

Βρετανία: Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ λόγω ύποπτου αντικειμένου σε αεροπλάνο.

e-enimerosi