Ειδήσεις και Νέα

ΝΑΤΟ: Ακυρώνονται επ’ αόριστον οι συνομιλίες για την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας.

Οι συνομιλίες του ΝΑΤΟ με τη Σουηδία και τη Φινλανδία ακυρώθηκαν επ’ αόριστον.

Ύστερα από αίτημα της Άγκυρας, η τριμερής συνάντηση του μηχανισμού Τουρκίας, Σουηδίας και Φινλανδίας ακυρώνεται επ’ αόριστον, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αναβολή στις συζητήσεις για ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας θα υπάρξει στο ΝΑΤΟ μία ημέρα μετά το τουρκικό μπλόκο που ύψωσε με δηλώσεις του τη Δευτέρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

H Τουρκία ακύρωσε όλες τις συνομιλίες για την ένταξη της Σουηδίας. Η απάντηση του ΥΠΕΞ της Φινλανδίας. Ο κ. Haavisto δήλωσε επίσης: «Στη συνάντησή μας με την Τουρκία, συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε όπως και πριν». Ο Φινλανδός υπουργός Εξωτερικών Pekka Haavisto δήλωσε επίσης ότι είχαν σήμερα συνομιλίες με τη Σουηδία και συμφώνησαν ότι θα συνεχίσουν την πολιτική της κοινής εφαρμογής.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebook , twitter , instagram , youtube και Google news. Διαβάστε το e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, εγγραφείτε στη σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερωθείτε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi