ΔιασποράΙστορία Πολιτισμός

Η Μόνικα Μπελούτσι στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Η Μόνικα Μπελούτσι πέρασε την πόρτα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Η παγκοσμίου φήμης σταρ ήταν επίσημη προσκεκλημένη σε δεξίωση που παρατέθηκε για την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» που θα κάνει πρεμιέρα αύριο, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο Μπρόντγουεϊ.

Συνοδευόμενη από τον σκηνοθέτη της παράστασης, Τομ Γουλφ, η Μόνικα Μπελούτσι έδωσε το παρών στη δεξίωση και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την ομορφιά και το στυλ της. Μάλιστα, μίλησε για το πόσο τη συγκίνησε η προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, που όπως είπε χαρακτηριστικά ήταν μία γυναίκα που πέθανε από θλίψη με ραγισμένη καρδιά.

«Ήταν κάτι που με συγκίνησε βαθιά. Τώρα είμαστε εδώ και εύχομαι να ευχαριστηθείτε την παράσταση στις 27 Ιανουαρίου. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο στην Μαρία Κάλλας ήταν αυτή η δυαδικότητα ανάμεσα στην ντίβα και μια γυναίκα με απλή καρδιά. Μια γυναίκα που πέθανε από θλίψη και ραγισμένη καρδιά. Είμαστε εδώ για αυτήν», είπε η διεθνούς φήμης ηθοποιός.

Η 58χρονη καλλονή εμφανίστηκε με ένα γυναικείο μαύρο κοστούμι που συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο. Τα μαλλιά της ήταν σε πιο ανοιχτή καστανή απόχρωση με αφέλειες.

Η Μόνικα Μπελούτσι στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

https://www.youtube.com/watch?v=Sr_bxqTIFi0

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebook , twitter , instagram , youtube και Google news. Διαβάστε το e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, εγγραφείτε στη σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερωθείτε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος

Αναγνώστης Πετιμεζάς και η μάχη του Βασιλικού Κορινθίας όπου και έπεσε γενναία μαζί με τον 17 χρονο γιό του Σωτηράκη Πετιμεζά.

Δημήτρης Λίτσας