Κοινωνία Κόσμος

Βεστφαλία: Στον κεντρικός σταθμό του Έσσεν 19χρονος χτυπήθηκε και νοσηλεύτηκε.

Δύο αδέρφια από το Έσσεν χτύπησαν έναν νεαρό από το Issum στον κεντρικό σταθμό, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

Δύο αδέρφια ξυλοκόπησαν έναν 19χρονο από το Issum (Κάτω Ρήνος) στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Έσσεν το βράδυ του Σαββάτου (28 Ιανουαρίου), με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Τραυματίστηκε και ο φίλος του (21). Οι αστυνομικοί της ομοσπονδιακής αστυνομίας συνέλαβαν τους φερόμενους τραμπούκους (17 και 24 ετών) και ξεκίνησαν έρευνες για συλλογική επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Οι αστυνομικοί της ομοσπονδιακής αστυνομίας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Έσσεν αντιλήφθηκαν δύο ύποπτους τραμπούκους μέσω κάμερας παρακολούθησης.
Φωτογραφία: Jörg Schimmel / Υπηρεσία Φωτογραφίας FUNKE

Η εξέλιξη των γεγονότων: Γύρω στις 3.20 π.μ., αστυνομικοί της ομοσπονδιακής αστυνομίας παρατήρησαν τη σωματική διαμάχη χρησιμοποιώντας κάμερα παρακολούθησης. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν αμέσως στην κεντρική αίθουσα, όπου συνάντησαν τα δύο θύματα.

Οι δύο νεαροί από το Issum είπαν ότι τους πλησίασαν δύο άγνωστοι μπροστά στον σταθμό και τους επιτέθηκαν ξαφνικά φραστικά. Στη συνέχεια, ένας από τους δύο φέρεται να χτύπησε τον 19χρονο με το κεφάλι. Ο άλλος λέγεται ότι τον έβαλε σε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπησε με τη γροθιά του. Ο 21χρονος δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από έναν από τους άνδρες.

Στην αρχή, ύποπτοι κακοποιοί αρνούνταν την επίθεση, αλλά η βιντεοκάμερα τους καταδικάζει
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ομοσπονδιακής αστυνομίας, άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν τους υπόπτους στον προαύλιο χώρο του σταθμού. Και οι δύο αρχικά αρνήθηκαν τη βάναυση επίθεση στους δύο Issumers. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία, τα ύποπτα αδέρφια ήταν μεθυσμένα: ο 24χρονος είχε επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του 0,8, ο 17χρονος ένα του ενός.

Λίγο αργότερα ο 24χρονος από το Έσσεν παραδέχτηκε τον καβγά -και επίσης ότι ήταν ο πρώτος που χτύπησε. Υποστήριξαν ότι στο παρελθόν είχαν προκληθεί από τους δύο άνδρες από το Issum. Ο 24χρονος έφερε γραπτή άδεια από τον νόμιμο κηδεμόνα, ο οποίος εξουσιοδότησε τον 17χρονο να βρίσκεται στο δρόμο μετά τα μεσάνυχτα, συνοδευόμενος από τον αδερφό του.

Μια αξιολόγηση βίντεο επιβεβαίωσε τις δηλώσεις των θυμάτων από το Issum. Λόγω των επιθέσεων και το σοβαρό πρήξιμο στο πρόσωπο, κλήθηκαν σωστικά συνεργεία, οι οποίοι μετέφεραν τον 21χρονο σε νοσοκομείο λίγο αργότερα.

πηγή αρχικής εικόνας: Jörg Schimmel / Υπηρεσία Φωτογραφίας FUNKE

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi