Αθλητισμός

Εξωγήινος: Ο Γιάννης «σκότωσε» μόνος του τους Κλίπερς με 54 πόντους!

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε… beast mode για ακόμα ένα βράδυ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε ακόμα μία μυθική εμφάνιση και «σκότωσε» τους δυνατούς Κλίπερς, δίνοντας μία σπουδαία νίκη στους Μπακς (106-105).

O ηγέτης των «Ελαφιών» δεν είχε αντίπαλο στο παρκέ και σε 36 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 54 πόντους, μαζί με 18 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ενδεικτικό της εξωπραγματικής παρουσίας του είναι το γεγονός πως σκόραρε περισσότερους πόντους απ΄όσους μέτρησαν όλοι μαζί οι συμπαίκτες του (54), ενώ, παράλληλα, έκανε και ρεκόρ, αφού ισοφάρισε τον Λεμπρόν Τζέιμς στη λίστα με τα νταμπλ νταμπλ που περιλαμβάνουν και… πενηντάρες.

Ο Γιάννης έβαλε και τις κρίσιμες βολές στο τέλος, ενώ μοιραίος για τους ηττημένους ήταν ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος αστόχησε σε δύο σουτ νίκης στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο έμπειρος φόργουορντ «έγραψε» πάντως νταμπλ νταμπλ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ), όπως και ο Ίβιτσα Ζούμπατς (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ). Καλή εμφάνιση από τον Ρέτζι Τζάκσον (26 πόντοι, 9/16 σουτ), ενώ βοήθειες στους νικητές έδωσε και ο Κρις Μίντλετον με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi