Κοινωνία Κόσμος

Συνεχείς οι μετασεισμοί μέχρι 6 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία.

Έπεσαν κτίρια μετά την νέα ισχυρή δόνηση- Τρέμει η γη – Έχουν καταγραφεί πάνω από 50 μετασεισμοί, σύμφωνα με την AFAD.

Οι σεισμοί είχαν επίκεντρο την επαρχία Καχραμανράς και συγκλόνισαν στη διάρκεια της νύχτας τα κεντρικά και νότια της Τουρκίας αλλά και βόρεια της Συρίας. Έγιναν αισθητοί στην Αίγυπτο και στο βόρειο Ιράκ. Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, που επικαλείται δηλώσεις του επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών Γιουνούς Σεζέρ, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 1.014.

Οι μετασεισμοί είναι συνεχείς στην Τουρκία και όλοι τους είναι δυνατοί. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, η χώρα πλήττεται καθώς 8 μετασεισμοί έχουν σημειωθεί μόνο από τις 13:30 έως τις 14:30 (ώρα Ελλάδας) εκ των οποίων ο ένας ήταν 6 Ρίχτερ και ο αμέσως επόμενος ήταν 5,5 Ρίχτερ.

Όλοι σημειώνονται κοντά στο επίκεντρο του πρώτου ισχυρότατου σεισμού και το εστιακό τους βάθος εντοπίζεται από 10 έως 80 χιλιόμετρα.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi