Υπηρεσίες

Υπηρεσία Νet Metering. Παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ (κυρίως φωτοβολταϊκά).

Θέλοντας να συμβάλλουμε και με άλλους τρόπους στην πράσινη ανάπτυξη αλλά και να δώσουμε μακροχρόνια βιώσιμες λύσεις στους πελάτες μας, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε την πολυετή εμπειρίας μας στην κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων και «πράσινων» και «έξυπνων» σπιτιών ενεργειακής κλάσης Α+ και να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υπηρεσία NET METERING.

NET METERING (αυτοπαραγωγή) είναι η διοχέτευση της τοπικά παραγόμενης ενέργειας από ΑΠΕ (κυρίως φωτοβολταϊκά) στο Δίκτυο, ενώ η καταναλισκόμενη απορροφάται επίσης από το Δίκτυο. Έτσι το Δίκτυο χρησιμοποιείται ουσιαστικά για την αποθήκευση της παραγόμενης ενέργειας, η οποία μέσω του συμψηφισμού ο οποίος γίνεται στο τέλος μιας περιόδου μέτρησης (ένα έτος, συνήθως) καταναλώνεται ιδιωτικά.

Η GREEN Properties αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία προετοιμασίας τραπεζικού φακέλου και  διεκπεραίωσης για την έκδοση του δανείου σας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στα e-mail: e.enimerosi20@gmail.com & notisabilityrealestate@gmail.com

*Αναλαμβάνουμε στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Δείτε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν εδώ.

  Δηλώστε το ενδιαφέρον σας

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

  Όνομα

  Email

  Τηλέφωνο

  Μήνυμα

  google news

  Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

  Σχετικές αναρτήσεις

  ΑΑΔΕ: Ξεκινά η αυτόματη έκδοση 20 βεβαιώσεων από την εφορία με ένα κλικ.

  e-enimerosi

  Νέες ψηφιακές υπηρεσίες στο myProperty. Ποιο πιστοποιητικό καταργείται.

  e-enimerosi

  Golden visa: Τι ισχύει στην Ευρώπη – Η κατάσταση στην Ελλάδα.

  e-enimerosi

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

  Πολιτική Απορρήτου & Cookies