Αθλητισμός

«σούπερ Μανόλο»: Πανελλήνιο ρεκόρ με 5,86 στο επί κοντώ από τον Καραλή [βίντεο]

Μια εξαιρετική επίδοση σημείωσε στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ ξεπέρασε τα 5,86μ. και κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο Κώστας Φιλιππίδης με5,85 μ., ενώ είναι και ο τρίτος καλύτερος άλτης για φέτος στην Ευρώπη.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού ξεσήκωσε τους θεατές που βρέθηκαν στο ΣΕΦ με μια εντυπωσιακή αγωνιστική εμφάνιση και έδειξε ότι είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο 24χρονος πρωταθλητής ξεκίνησε τον αγώνα με επιτυχημένα άλματα στα 5,30μ., 5,40μ., 5,50μ. πέρασε τα 5,65μ. με τη δεύτερη, τα 5,72μ. με την τρίτη και τα 5,86μ. με τη δεύτερη προσπάθεια.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi