ΓερμανίαΚοινωνία Κόσμος

Γερμανία: «Κατάσταση ομηρίας» σε φαρμακείο της Καρλσρούης.

Μια κατάσταση ομηρίας είναι σε εξέλιξη σε ένα φαρμακείο στην Καρλσρούη της Γερμανίας και στο σημείο έχουν σπεύσει πολλοί αστυνομικοί,

Στην Καρλσρούη, η αστυνομία βρίσκεται σε επιχείρηση ευρείας κλίμακας λόγω ομηρίας. Η ομηρία συνεχίζεται ακόμη, δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού πρακτορείου Τύπου νωρίς το βράδυ της Παρασκευής.

Η περιοχή βρίσκεται στο κέντρο της Καρλσρούης σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους. Οι δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή σε ευρεία κλίμακα. Η μεγάλης κλίμακας επιχείρηση αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να «μεγαλώνει», όπως έμαθε το DPA από αστυνομικούς κύκλους. Αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνουμε περισσότερες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η ομηρεία ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 4:30 μ.μ. Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η παροχή πληροφοριών σχετικά με το αριθμός ομήρων ή δραστών, είπε ο εκπρόσωπος.

Η αστυνομία της Καρλσρούης βρίσκεται σε επαφή με τους φερόμενους δράστες.

Το περιστατικό έρχεται μία ημέρα μετά από την πολύνεκρη επίθεση σε εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Αμβούργο, όπου 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 24 τραυματίστηκαν.

Η αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με τον φερόμενο ως όμηρο ή ομήρους. Αυτό είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γερμανικού Πρακτορείου Τύπου επί τόπου. Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση, δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες. Ωστόσο, οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν την παραμονή στην περιοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών δυνάμεων, σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας στην Καρλσρούη.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi