Αθλητισμός

Γιάννης, με 46 πόντους ισοπέδωσε τους Κινγκς!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν απολαυστικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 46 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 2/2 τρίποντα, 17/26 δίποντα και 6/7 βολές σε μια φανταστική εμφάνιση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Κινγκς έκαναν καλύτερη εκκίνηση στην αναμέτρηση και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 32-27, ενώ πήγαν στο ημίχρονο έχοντας διαφορά εννιά πόντων (62-53).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε πλήρως αφού στην εξίσωση για τους Μπακς μπήκε και ο Κρις Μίντλετον (31π, 3ρ, 9ασ), με τα «Ελάφια» να ξεκινούν την αντεπίθεσή τους.

Οι Μπακς με επί μέρους 37-25 στην τρίτη περίοδο πήραν προβάδισμα με 87-90, συνεχίζοντας να έχουν κυρίαρχη εικόνα και στη δεύτερη περίοδο, φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην δεύτερη καλύτερη ομάδα της δυτικής περιφέρειας.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν ο ΝτεΆρον Φοξ που είχε 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντομάντας Σαμπόνις με 23 πόντους, 17 ριμπάουντ και 15 ασίστ!

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi