Ειδήσεις και Νέα

Εισαγγελική έρευνα για το συμβάν με τον γερανό της αστυνομίας στην πορεία για τα Τέμπη.

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε μετά τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου με το γερανό της αστυνομίας να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Ακαδημίας, παρασέρνοντας κάδο απορριμμάτων προς το μέρος των διαδηλωτών που συμμετείχαν στην χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία στην προισταμένη της ποινικής δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν αν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις εκ μέρους του αστυνομικού-οδηγού του ρυμουλκού οχήματος της ΕΛΑΣ όπως διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και απόπειρα ή και τετελεσμένη επικίνδυνη σωματική βλάβη στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπήρξε τραυματισμός διαδηλωτών.

Οι γνωστοί άγνωστοι προσπάθησαν από τις δύο μεριές του δρόμου να στήσουν φράγμα στο φορτηγό, προκειμένου να του επιτεθούν, ο οδηγός του το αντιλήφθηκε έγκαιρα και πάτησε γκάζι για να απεγκλωβιστεί.

Τα βέλη στρέφονται προς την ΕΛΑΣ για το γεγονός ότι ο κάδος τραυμάτισε τον διαδηλωτή και θα μπορούσε να έχει προκληθεί ως και δυστύχημα, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να δίνει εντολή για τη διενέργεια έρευνας.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi