Κοινωνία Κόσμος

Ένοπλο επεισόδιο στα Πραιτόρια.

Μετά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στα Πραιτόρια Ηρακλείου, ακολούθησε τροχαίο ατύχημα – Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για το σοβαρό επεισόδιο.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σήμερα Τρίτη, 28 Μαρτίου σε δρόμο στα Πραιτόρια Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, εμπλέκονται δύο άνδρες, ένας θείος και ένας ανιψιός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι δύο άνδρες που είναι γνώριμοι των αρχών, είχαν διαφορές μεταξύ τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, θείος και ανιψιός συναντήθηκαν στον δρόμο και έπεσε το πιστολίδι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μικρότερος στην ηλικία παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και έτρεξε προς τα χωράφια, πιθανόν για να σωθεί με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω και ένας από την απέναντι μεριά να τρακάρουν.

Ωστόσο και σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα του άνδρα ήταν σταθμευμένο και διαπιστώθηκε ότι είχε βληθεί από σφαίρα. Περίοικος ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο άνδρας κάτοχος του αυτοκινήτου, δεν έχει αναφερθεί αν γνωρίζει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το επεισόδιο.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi

Σεισμός 6,1 βαθμών Ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi